Galleries

Voornamen: de geheime lijst van moeders

Voornamen: de geheime lijst van moeders


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Scoop! Tot ieders verrassing hebben drie van de grootste Franse kraamklinieken zojuist de lijst onthuld van de 10 meest verbazingwekkende namen die sinds het begin van het jaar zijn gegeven. Waarom het geheim tot dan hebben bewaard? Een wind van zelfgenoegzaamheid lijkt de burgerlijke staat op te blazen ... het is geen kwestie dat te veel ouders de bres in rennen. Wij vertellen u alles!

Voornaam: al onze thema's

Voornamen: de geheime lijst van kraamkamers (10 foto's)

Lo-Fi

Een Instagram-filternaam voor een baby? Er waren alleen geeky ouders en fans van deze app om te durven! Een originele keuze, maar laten we het beter onder ogen zien dan Perpetua of X-Pro II. Is het een meisje of een jongen? Voor nu is er niets gefilterd ...

Jill en Jon

Jill en Jon! Zeg het maar ... spreekt het tegen jou? Ouders van een tweeling in de Hauts de France besloten hun jongens te roepen ter ondersteuning van de beweging van gele vesten. Toekomstige demonstranten?

Freizh

Als Fraise in 2015 door de burgerlijke staat was geweigerd, is het een kleine Freizh die net de dag zag ... in Bretagne! De jonge moeder werd natuurlijk geïnspireerd door haar Bretonse afkomst, maar ook door haar frequente verlangen naar aardbeien gedurende haar zwangerschap. De te vermijden uitdrukking: "Breng je aardbei terug, Freizh!"

Spritz

Het lijkt erop dat de ouders van een klein dorp in de Auvergne niet alleen water hadden gedronken bij het kiezen van de naam van hun kleine jongen. Hun keuze viel op Spritz, de naam van een Italiaans aperitief dat momenteel in zwang is bij ons. De zin om te vermijden: "Je dronk me, Spritz!"

Aude-Frankrijk

Sinds de regio Noord werd omgedoopt tot Hauts-de-France, zijn er verschillende kleine Aude-Frankrijk ontstaan ​​in deze regio. Het is Ch'ti niet mooi als een naam?

Ludivine Child

Trend die uit de Atlantische Oceaan komt, veel jonge ouders geven hun baby hun eigen naam, gevolgd door de vermelding Junior, of gewoon kind. De te vermijden uitdrukking: "Ze werd geboren, Ludivine Child!"

Pampers

Na een ogenschijnlijk ernstig gerucht dat het Amerikaanse bedrijf Pampers een levenslange schenking van luiers en andere producten van hetzelfde merk aanbood aan elke ouder die haar baby Pampers zou noemen, is de naam enorm gestegen in kraamklinieken. De te vermijden uitdrukking: "Nu lig je, Pampers."

Gromit

Mode-effect of neiging om te volgen, het is nu noodzakelijk om de naam van de baby te associëren met die van zijn grote broer of grote zus. Dus een kleine Eva heeft een grote broer Adam, Hardy kwam bij Laurel. De moeders hebben verschillende Gromit, kleine broertjes van Wallace, opgenomen. Naam van een hond!

Gunsteling

Ze durfden! Nantais-ouders doopten hun zoon Minion ter ere van de schattige (!) Kleine wezens van de cartoon. De reden? Hun baby leed aan een verergerde geelzucht bij de geboorte. In eerste instantie terughoudend, werd de registrar eindelijk verplaatst. Te schattig, toch?

SPA

Een naam Nee, een toelating ... SPA as April Fool's Scoop dat het schrijven van Ons gezin en kind is verzonnen! Je hebt misschien een beetje twijfel, maar al deze namen zijn (nog) niet naar voren gekomen. Als we u niet hebben geïnspireerd voor de naam van uw toekomstige baby, zullen ze u op zijn minst glimlachen, hopen we!Opmerkingen:

 1. Kazim

  Bevredigend onderwerp

 2. Mohn

  Niet mee eens

 3. Wesley

  Volgens mij vergist u zich. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 4. Matai

  Wat een mooi onderwerpSchrijf een bericht