Anders

Wanneer vlooien aanvallen ...

Wanneer vlooien aanvallen ...


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "The Essentials of: 31 bobo's van de zomer onder het vergrootglas", verkocht met het septembernummer van september. Vandaag ergeren de beesten hem!

  • Als je huisdieren hebt, verspreiden vlooien zich waarschijnlijk wanneer het heet wordt. Je zult het snel merken door verschillende knoppen te noteren, vaak in uitlijning. Pas op voor baby's die op handen en voeten bewegen en daarom nog meer worden blootgesteld dan volwassenen.

Is het serieus?

  • Niet de beten zelf, vooral als ze niet te talrijk zijn. Het risico is nog steeds dat uw kind een beetje krabt en kleine wondjes besmet raken. Controleer ook of de beten niet te veel zwellen.

Rechtsmiddelen per geval:

  • Als je kind te veel krabt, breng dan een klein ijsblokje aan op de beten waar hij last van heeft.
  • In geval van krassen, desinfecteren.
  • Als het getroffen deel veel opzwelt, raadpleeg dan de arts.
  • Verwijder vlooien vooral door het huis te behandelen ... en het verantwoordelijke huisdier met producten die geschikt zijn voor de kinderen om je heen. Vraag de apotheker om advies.

Sophie Viguier-Vinson

Andere tips

Vind meer informatie in "De essentie van: 31 bobo's van de zomer onder het vergrootglas", verkocht met het septembernummer van zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.