Anders

Wanneer opa en oma het probleem niet serieus nemen

Wanneer opa en oma het probleem niet serieus nemen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit het 6e nummer van de collectie "Essentials of: 72 tips to allergies", verkocht met het februarinummer van. Vandaag, hoe te leven met de allergie.

  • Allergieën, het is niet hun leeftijd, omdat het aantal gevallen pas na de vroege jaren 1970 explodeerde. Ze waren toen jong en vroegen zich niet af wat ze konden eten, aanraken of ademen, tenzij ze zelf een probleem hadden. vatbaar terrein. We hebben het hier allemaal niet over gehad in hun tijd. Dus, oma's kleine melkeieren, kunnen ze dat kleine beetje kool niet schaden, zeggen ze. Omdat we altijd met familie hebben gegeten ...

Hoe overtuig je ze?

  • Ze nemen ze tussen vier ogen om ze uiterst serieus te vertellen dat allergie kan doden. Uw kind lijkt gezond totdat hij in contact komt met het allergeen en daar kan het snel gaan. Een boek over het onderwerp zal hen informeren. Het gezondheidsdossier ondertekend door de hand van de arts met de ontruimingsaanbeveling zal expliciet zijn. Niet gemakkelijk te beheren wanneer een voedselallergie alle culinaire reflexen van het gezin moet heroverwegen ... Aan het einde van sommige boeken over allergieën zijn er recepten: aan te bieden aan degene die meestal kookt.
  • Ouders om hun kind niet toe te vertrouwen alleen als ze zich thuis veilig voelen. Zelfs als ze zoveel van hun kleinzoon houden, waar niemand aan twijfelt.

Sophie Viguier-Vinson

Allergieën: andere tips.

Vind meer informatie in "Essentials of: 72 tips om met allergieën om te gaan", verkocht met het nummer van februari 2011.

Slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.