Je baby 0-1 jaar

Welke melk voor haar babyfles?

Welke melk voor haar babyfles?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tussen 0 en 4-5 maanden heeft uw baby alleen melk nodig. De jouwe natuurlijk, of een formule voor zuigelingen. Onder deze melk op de eerste leeftijd, blijft het weten welke te kiezen.

Het kan nooit genoeg gezegd worden: er gaat niets boven moedermelk, perfect in elk opzicht. Maar om verschillende redenen is borstvoeding niet altijd mogelijk. Babymelk, of zuigelingenvoeding, is gemaakt om aan de voedingsbehoeften van uw baby te voldoen.

Wat bevatten babymelk?

De samenstelling van de melk op de eerste leeftijd, duidelijk omschreven in een ministerieel besluit van 11 januari 1994, is uitgewerkt om te zorgen voor een correcte spijsvertering en een perfecte opname door het lichaam van de peuter. Deze zeer strikte regelgeving geeft aan dat ze borstvoeding kunnen vervangen.Melk voor zuigelingen, gebaseerd op koemelk, zijn getransformeerd om zo dicht mogelijk bij elkaar te komen.

Aan de basis van kindermelk, koemelk, maar verwerkt om de best mogelijke voedingsbalans van moedermelk te herstellen. Onthoud dathet is niet aan te raden om vóór 1 jaar koemelk aan uw kind te geven, en op zijn best op 3-jarige leeftijd.

  • Een bestudeerde dosis eiwit:Koemelk is niet alleen drie keer te "eiwit" voor je baby, maar het is ook gemaakt van caseïne, een onoplosbaar eiwit dat moeilijk te verteren is. Ook wordt de eiwitinname verlaagd en wordt het aandeel caseïne aangepast aan de eetlust van je baby. Als hij bijzonder hongerig is, kan de kinderarts een melk voorschrijven met niet-gemodificeerde eiwitten, gedomineerd door caseïne, die hem zal bevredigen; zo niet, dan zal hij u een melk met aangepaste eiwitten adviseren, arm in caseïne.
  • Een koolhydraatsupplement:Koemelk bevat twee keer minder dan moedermelk, dit keer om melk toe te voegen, vooral lactose, wat zorgt voor een goede hersengroei en balans van de microbiële flora.
  • Een cocktail van vitamines:Om een ​​gehalte te bieden dat minimaal gelijk is aan dat van moedermelk, is koemelk verrijkt met vitamine C (om infecties te bestrijden en de natuurlijke afweer te versterken) en D (om de opname van calcium te bevorderen en de sterkte van het skelet te waarborgen ).
  • Een balans van mineralen:Een lagere hoeveelheid natrium helpt zijn nieren nog steeds niet te assimileren, terwijl een supplement van ijzer, essentieel voor de productie van bloed, helpt bij het bestrijden van bloedarmoede en het versterken van de immuunafweer ...

Welke babymelk moet ik kiezen?

In het algemeen, niets is meer als een standaard first-age melk dan ... standaard 1st-age melk! Dit betekent dat u in geval van bijvulproblemen, in tegenstelling tot een geaccepteerd idee, een ander merk kunt vervangen, gekocht in de apotheek als supermarkt, zonder angst voor de gezondheid van uw kind. Aan de andere kant is er geen sprake van zelfmedicatie als uw baby lijdt aan een van de volgende aandoeningen:

  • ikIk ben allergisch of loopt het een hoog risico omdat u en / of uw vader aan allergische aandoeningen lijden? In dit geval zal de kinderarts een anti-allergiemelk voorschrijven, genaamd eiwithydrolysaat. Pas op voor andere melk (sojamelk, geitenmelk, ezelinnenmelk of merriemelk) waarmee sterke allergieën worden gekruist met koemelkeiwitten.

1 2