Anders

Welke wesp heeft hem gestoken?

Welke wesp heeft hem gestoken?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "The Essentials of: 31 bobo's van de zomer onder het vergrootglas", verkocht met het septembernummer van september. Vandaag ergeren de beesten hem!

  • Wespen en bijen rennen door de tuinen en naderen de borden. Een plotseling gebaar, een avontuurlijke blote voet in het gras en het is soms de angel.

Is het serieus?

  • Je kind huilt omdat hij echt pijn heeft. Als de roodheid goed is omschreven, is er geen gevaar. Als de huid 24 uur of 48 uur later nog steeds erg rood is, moet je reageren. Pas ten slotte op voor allergieën!

Goede remedies per geval:

  • Verwijder de angel (zwarte punt), was met zeep en desinfecteer.
  • Plaats een ijsblokje op de angel om de pijn te verdoven en de ontsteking te behandelen.
  • Breng de Dapis Homoeopathic Gel (Laboratoire Boiron) op basis van Apis mellifica en Ledum palustre, langer dan 3 jaar aan.
  • Bij het minste teken van zwelling in het gezicht en de nek, jeuk in de keel, noemt u noodsituaties. Idem voor elke beet in de mond en nek, zelfs als uw kind niet allergisch is. Samu moet heel snel ingrijpen.
  • Als het gebied na 24 uur gezwollen, rood en heet is, is dit een teken van infectie en moet het worden geraadpleegd. Een antibiotische zalf kan nodig zijn.

Sophie Viguier-Vinson

Andere tips

Vind meer informatie in "De essentie van: 31 bobo's van de zomer onder het vergrootglas", verkocht met het septembernummer van zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.