Zwangerschap

Welke tekenen voor baby seks?

Welke tekenen voor baby seks?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Zwanger, zijn er tekenen waarmee ik het geslacht van mijn baby kan leren kennen?", Anna Roy, liberale en gastvrije verloskundige in Parijs, beantwoordt de vraag van Carole.

Het antwoord van Anna Roy, liberale en gastvrije verloskundige in Parijs

  • Het is op het moment van de morfologische echografie van de vijfde maand van de zwangerschap dat het mogelijk is om het geslacht van zijn toekomstige kind te weten. Wachten dat kan voor veel ouders eindeloos lijken, willen weten of ze wachten op een klein meisje of een jongen.
  • Buik rond of puntig, hunkering naar zoet of zout, baby hoog of tamelijk laag geplaatst, zwangerschapsmasker of niet, hartslag galopperend of liever Zen ... Deze verschillende tekens werden altijd gebruikt om te "voorspellen" of de baby een jongen of meisje. Voorspellingen die variëren per familie en waar kunnen zijn tot 50%. Een kans voor twee om een ​​jongen of een meisje te hebben. Maar geen van deze tekenen is een voorbode van het geslacht van een kind.
  • De morfologie van een zwangere vrouw hangt af van hoe het embryo zichzelf in de baarmoederholte implanteert. Dit gedrag is afhankelijk van de manier waarop ze zal reageren op de hormonale omwentelingen ... zoveel parameters die ervoor zorgen dat geen zwangerschap hetzelfde is voor dezelfde vrouw die twee kinderen van hetzelfde geslacht heeft gewacht.
  • Je kunt altijd plezier beleven aan het identificeren van tekenen dat het verwachte kind meer op een kleine jongen of meisje zal lijken. Op voorwaarde dat ze hen niet te veel geloofwaardigheid brengen en niet te veel investeren. Ouders kunnen teleurgesteld zijn, vooral als ze een kind van een bepaald geslacht willen hebben. De enige wetenschappelijke en bewezen manier om het geslacht van een toekomstige baby te diagnosticeren is echografie en vruchtwaterpunctie voor toekomstige ouders die hun toevlucht moeten nemen tot dit onderzoek.

Interview door Frédérique Odasso

En wil je baby seks kennen? Onze enquête

Andere deskundige antwoorden.

Babyseks: ons bestand