Anders

Vragen over contacten

Vragen over contacten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe andere families te ontmoeten?

In de community kun je eenvoudig relaties opbouwen met andere families die bijvoorbeeld bij jou in de buurt wonen of je interesses delen.

Wanneer u een familie ziet waarmee u verbinding wilt maken, klikt u op 'Toevoegen aan mijn contacten' aan de rechterkant van de pagina. Een contactverzoek wordt naar de betreffende familie gestuurd. U kunt desgewenst een gepersonaliseerd bericht aan uw verzoek toevoegen.

Dankzij het vervolgkeuzemenu kunt u dit gezin toevoegen aan uw contacten of aan uw familie en vrienden. Het enige dat u hoeft te doen, is op de knop 'Toevoegen aan mijn contacten' klikken en wachten tot de familie die u wilt toevoegen uw verzoek accepteert.

Hoe beheer ik mijn contacten?

In de sectie "Mijn familie" staat de optie "Contactverzoeken". Als u nieuwe aanvragen hebt ontvangen, wordt het aantal ontvangen aanvragen weergegeven. Door erop te klikken, kunt u de details van deze verzoeken bekijken.

U krijgt dan toegang tot het volgende menu: Uw contactenHier vindt u alle profielen van de families die al in uw contacten zijn opgenomen. U kunt ze op elk gewenst moment een bericht sturen.

Contactverzoeken ontvangenHier vindt u alle contactverzoeken die naar u zijn verzonden. Door op de afbeelding te klikken, gaat u rechtstreeks naar het profiel van de bijbehorende familie. U kunt beslissen of u hun verzoek accepteert. Als u wilt accepteren, klikt u op "accepteren". Als u meerdere verzoeken hebt ontvangen en ze allemaal tegelijk wilt accepteren, schakelt u het selectievakje "alles selecteren" in.

Contactverzoeken verzondenHier vindt u alle verzoeken die u naar andere families hebt verzonden. Er zijn alleen nog elementen aan de gang. Zodra een familie uw uitnodiging accepteert, wordt hun profiel toegevoegd aan het gedeelte 'Uw contacten'. Zolang de aanvraag actief is, kunt u deze altijd annuleren door op "Aanvraag annuleren" te klikken.

Heeft u nog vragen? Keer terug naar de pagina met veelgestelde vragen

Heb je al je antwoorden gevonden? Ga terug naar de community van!