Je baby 0-1 jaar

Regurgitaties: homeopathische oplossingen

Regurgitaties: homeopathische oplossingen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fysiologisch fenomeen als gevolg van de onvolgroeidheid van het spijsverteringsstelsel, zijn regurgitaties gemeengoed bij een baby. Homeopathie kan u helpen bij het verlichten van uw baby. Het advies van Dr. Pierre Popowski, kinderarts homeopaat.

  • Regurgitatie is een veel voorkomend verschijnsel bij zuigelingen. Niet te verwarren met gastro-oesofageale reflux, of GERD, een echte pathologie waarvan de diagnose soms een aantal aanvullende onderzoeken met, in de kern, specifieke medische voorschriften vereist.
  • Regurgitatie is daarentegen vrij fysiologisch en kan eenvoudig worden verklaard door een nog onvolgroeid spijsverteringsstelsel: de cardia, een sluitspier tussen de maag en de slokdarm, werkt niet zoals het zou moeten onthouden melk in de maag.
  • Resultaat: het gaat terug en onze peuter spuugt. Geen achtergrondbehandeling dus, omdat het fysiologisch is!

Om de symptomen te genezen:

  • De kleine "oprispingen" is een veelvraat, hij zuigt snel en veel ... en het loopt over: ANTIMONIUM CRUDUM 5CH, 3 korrels 2 tot 4 keer per dag gedurende een paar dagen, tot verbetering.
  • Het stuurt wrongel terug: AETHUSA CYNAPIUM 5CH 3 korrels 2 tot 4 keer per dag gedurende een paar dagen, tot verbetering.

Goed om te weten

In geval van regurgitatie zal de kinderarts u ook adviseren:

  • Om zogenaamde comfortmelk of antiregurgitatie te gebruiken.
  • Om te wachten tot je kleine veelvraat boeren.
  • Leg je baby niet neer direct na de fles ...

Meer weten

Genees uw kind met homeopathie, door Dr. Pierre Popowski, uitgegeven door de Rocher. In dit boek beantwoordt de homeopathische kinderarts de vragen van de ouders en geeft hij homeopathisch advies voor alle zorgen van het dagelijkse leven van uw baby: koliek, nasofaryngitis, slaapproblemen met allergieën ... Waar vindt u deze?