Uw kind 1-3 jaar

Koud: wanneer het doorgaat!

Koud: wanneer het doorgaat!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is gek, deze koude die niet gebeurt! Geen wonder, deze virale aflevering duurt gemiddeld drie weken. Omdat een kind voortdurend wordt blootgesteld aan verschillende virussen in de gemeenschap, kan het verkoudheid ketenen!

Wie verstoort het?

  • Jouw kind Hij snuift voortdurend, valt nauwelijks in slaap en eet niet graag.
  • You. Het heeft een kleine vorm en het stoort je.

GEVAL VOOR GEVAL OPLOSSING

Hij hoest uiteindelijk

  • Deze hoest wordt meestal veroorzaakt door congestie in de achterkant van de keel. Dit fenomeen is normaal en zelfs noodzakelijk om de luchtwegen vrij te maken. Maar het slijm irriteert je kind tot het punt dat het zijn eetlust afsnijdt en zelfs, soms, om hem te laten braken na een hoestbui.

Wat te doen

  • Artsen leveren niet langer slijmoplossend siroop of antitussieve siroop en de enige oplossing is om uw kind meerdere keren per dag met zoutoplossing te blazen.
  • Vergeet niet om de lucht schoon te maken door minstens twee keer per dag te ventileren, door hem niet aan sigarettenrook bloot te stellen, wandelingen bij zeer koud weer te vermijden, de lucht in de kamer te bevochtigen als u een verwarming hebt elektrisch.
  • Je kunt het ook in bed optillen door een kussen tussen de matras en de matras te schuiven. En als de hoest is ingesteld, "snurkt" uw kind tijdens het ademen of wanneer de vijfden heel dicht bij elkaar liggen, controleer dan op astma of bronchiolitis.

1 2