Nieuws

Agrarische show 2015: we gaan!

Agrarische show 2015: we gaan!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het landschap in de stad, het is weer weg! Van 21 februari tot 1 maart 2015 vindt de 52e landbouwshow plaats in Parijs. Aarzel niet om uw kleine stedelingen en kleine vakantiegangers mee te nemen. Ze zullen houden!

4.000 dieren en een ster!

 • Koeien, schapen, kuikens, paarden, honden ... de kinderen zullen opnieuw al deze dieren ontdekken en hun nieuwsgierigheid bevredigen. Geweldige nieuwigheid dit jaar, dieren van elders, alpaca's, struisvogels, hooglanden van Schotland doen mee aan de show van dit jaar. Een echte ark van Noach die de kleintjes zal verleiden!
 • Niet te missen, de ster en ambassadeur van deze 2015-editie, Filouse, 4 jaar oud, een koe van het Vlaamse ras.

Gezinnen welkom!

Meer dan 700.000 bezoekers worden verwacht, en ook dit jaar vernieuwt de show de campagne "Gezinnen welkom!" Om ouders en kinderen in alle rust de Salon te laten bezoeken.

 • een inzending voor gezinnen (inzending B) met de distributie van een kleine rugzak vol verrassingen: goed voor een suikerspin, spelboekje met een kaart en kleine geschenken!
 • een operatie zonder kind verloren, met een kleine armband bij de ingang van de salon om de naam van uw kind en uw telefoonnummer te registreren, erg handig als het verdwaalt!
 • een speciale kindercursus met animaties (demonstratie van rasechte katten en vuurhonden, spelletjes rond groenten ...), workshops (make-up, koken, kleuren ...), een educatieve boerderij om de dieren te voeren en de oogst van fruit en groenten in een mini-veld ...

Bereid uw bezoek voor in de Salon de l'agriculture

 • Om uw bezoek te optimaliseren, bereidt u het voor op de Salon-website: www.salon-agriculture.com. U kunt de animaties vinden die het beste zijn aangepast aan de leeftijd van uw kinderen en de verschillende animaties die op de dag van aankomst zijn georganiseerd. Misschien kiest u liever voor een van de voorgestelde themacursussen ("I like animals", "The chrono top course" ...).
 • Elke dag van 9.00 tot 19.00 uur (20.00 uur op woensdag en donderdag). Geen nacht dit jaar.
 • Paris Porte de Versailles: 1, plaats van de Porte de Versailles, 75015 Parijs.
 • Prijzen : 13 € voor volwassenen, 6 e voor kinderen van 16 tot 12 jaar oud, gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar oud.Opmerkingen:

 1. Liko

  het uitstekende antwoord

 2. Buckley

  Het is gemakkelijker te zeggen dan te maken.

 3. Farrs

  Ik weet hoe het nodig is om binnen te komen, schrijf naar het persoonlijke

 4. Taji

  Zoals deze amusant klinkt

 5. Cecrops

  Ja goed.Schrijf een bericht