Je baby 0-1 jaar

Zijn eerste wandelschoenen met een vergrootglas

Zijn eerste wandelschoenen met een vergrootglas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw kind is op de eerste stappen? Het is tijd om je eerste wandelschoenen te kiezen. Een schoen die weet hoe hij aan moet, moet weten hoe hij aan moet doen zonder pijn te doen. De te weten punten voor kleine schoenen zijn altijd goed aangepast.

De stengel

  • Dit bovenste gedeelte dat de voet kleedt is ideaal leer. Zorg ervoor dat het is voorzien van een binnenvoering en ook leer om de voet te laten ademen en de afvoer van transpiratie mogelijk te maken.

Het sluitsysteem

  • Voor de eerste wandelschoenen zijn veters geschikter omdat hun aantrekking het beste bij elke morfologie past. Ze moeten strak zijn om de voet vast te houden, maar niet samendrukken. Later zullen de krassen uw kind helpen om autonomie te krijgen, maar toch hun goede positionering controleren.

De steunbeer

  • Deze versterking aan de achterkant van de schoen, bij de hiel, moet voldoende hoog en stijf zijn om laterale torsie van de voet tijdens het lopen te voorkomen.

De zool

  • Het moet niet te zwaar zijn: rond 12 maanden is het beter om een ‚Äč‚Äčlichte voet te hebben om niet te vermoeien. Rubber of rubber, het is ook waterdicht en antislip, in tegenstelling tot leer.

De maat

  • Het moet altijd perfect aangepast zijn aan de voet van het kind. Het is te klein en comprimeert en voorkomt een harmonieuze groei. Te groot, het veroorzaakt irriterende wrijving. Beter een goede schoen aan zijn voet dan twee of drie ongeschikte paren.

1 2