Je kind 3-5 jaar

Shrek 4, hij was ten einde

Shrek 4, hij was ten einde


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Shrek 1, Shrek 2, Shrek 3 ... en vl'a Shrek 4 nu. Het is niet een beetje teveel? Maar geef toe dat peuters van deze boeman houden. En wij ook! Te zien met familie vanaf 4 jaar, vooral als uw kind de precedenten heeft gezien.

Shrek 4, een monsterverhaal

  • Na het bewijzen aan de hele wereld, in drie opuses, dat hij goed zou kunnen zijn, dan bemind te worden en uiteindelijk vader te worden ... Shrek is het zat. Om het slabbetje te geven, om de hele dag de lagen van drie ogrillons te veranderen, is het zinvol. En om het af te maken, is het voor niemand meer eng.
  • Shrek, de boeman, de echte, zou alles geven om de bevolking angst aan te jagen, zoals in de goede oude tijd. Deze kans zal hem worden gebracht op een set van de sluwe Tracassin. Hier wordt hij voortgestuwd in een parallelle wereld waar elk personage zijn benen tot zijn nek neemt en hem kruist ... Helaas is de prijs om te betalen heel erg duur: zijn vriend de ezel herkent hem niet en Fiona, zijn lieve prinses, niet hou meer van.

Wat je peuter leuk zal vinden in Shrek 4

  • Shrek wanneer hij weer een monster wordt. Je kleine joker zal het geweldig vinden om de ogre de lokale bevolking te zien aanklagen als een monster. Te grappig!
  • Vind zijn vriend de ezel die deze keer Shrek niet kent en ook doodsbang probeert weg te rennen. We zijn nog steeds dol op dit geweldige spraakzame, zeer expressieve ... vooral omdat het in deze aflevering gemakkelijker te begrijpen is. Er zijn minder woordspellen.
  • Het ritme. Het is een actiefilm met heksen, ogres, slechteriken, aardige jongens ... alles wat je kleintje leuk vindt.
  • Van Mike Mitchell.
  • Waar het te vinden?

Agnes Barboux

Deel uw tips en uw vrijetijdsideeën met andere ouders op ons Leisure Forum.