Galleries

Babyslaap: 15 tips van moeders

Babyslaap: 15 tips van moeders


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Anti-geluid tips om niet wakker te worden baby, slimme tips om hem gerust te stellen voor het slapengaan, slimme ideeën om het leven gemakkelijker te maken tijdens het slapengaan ... hier zijn 15 tips van moeder voor baby slaap is zoet !

Karine Ancelet

 

Babyslaap: 15 tips van moeders (15 foto's)

15 tips voor baby slapen

Schots geluid

"Om het geluidsniveau van het speelgoed van sommige grootmoeders te verlagen en de slaap van mijn baby te verzekeren, vond ik een niet te stoppen manier: ik plak lijm op de helft van de luidspreker van het speelgoed. weekends zijn een beetje stiller en mijn ouderen zullen het gehoor waarschijnlijk niet bederven. "
Fanny

15 tips voor baby slapen

Rits aan de achterkant

"Opdat mijn 11-maanden oude zoon 's nachts van zijn turbulette af zou komen, had ik het idee om hem op zijn kop te zetten zodat hij de rits niet meer kan schuiven!"
Karine

15 tips voor baby slapen

Anti-slijpolie

"De slaapkamerdeur van mijn baby begon te kraken, dus ik had niet de kans om hem wakker te maken toen ik binnenkwam of om te voorkomen dat hij in slaap viel, dus ik had het idee om wat olie in een spuitfles te doen. zak en ik spoot op de scharnieren van de deur. Sindsdien ga ik stilletjes naar binnen.
Camille

15 tips voor baby slapen

Bed met riemen

"Toen mijn zoon zijn wieg verliet voor een groot bed, kocht ik een paar bretels, ik legde het onder de matras en bevestigde het aan de zijkanten van het dekbed, zodat mijn kleine jongen helemaal bedekt blijft. nacht die hem niet belet zijn bed in en uit te gaan dankzij de elastieken die het zachte dekbed verlaten. "
Helena

15 tips voor baby slapen

Nooit zonder mijn fopspeen!

"Clara maakte ons gemiddeld drie keer per nacht wakker zodat we haar tepel terug in haar bed konden krijgen." Omdat ze altijd haar zachte konijnvormige deken bij zich had, heb ik fopspenen aan haar poten genaaid. Het resultaat was magisch: 's nachts werden onze nachten rustig. "
Sofia

15 tips voor baby slapen

Van arm naar bed gaan

"Het gebeurt vaak dat Clara in slaap valt in mijn armen of in haar ligstoel. Natuurlijk, als ik in haar bed wil liggen, wordt ze wakker en begint te huilen. Totdat de" overdracht "is gebeurd in zoetheid, verwarm gewoon haar slaapzak en bed met een föhn vlak voor het slapen gaan. "
Sabine

15 tips voor baby slapen

Rustig voor het dutje

"De laden in het dressoir van mijn dochter piepten en toen ik haar dutje opruimde, zat ze haar dwars, dus ik heb een vel keukenpapier met olie geweekt en op de schuiven gewreven. Uit elke la heb ik het rustig opgeborgen en mijn dochter geniet van haar dutje. "
Candice

15 tips voor baby slapen

Kleine nacht muziek

"Terwijl William moeite had om het verschil tussen dag en nacht te vertellen, had ik een idee: ik kocht twee muziekdozen, één voor dutjes en de andere voor de nacht. dagen deed mijn zoon zijn nachten, ik ook! "
Vanessa

15 tips voor baby slapen

Quilt snel

"Vecht je zoals ik met de dekbedovertrekken als het gaat om het aantrekken?" Ik vond de parade: zodra ik de twee hoeken van de hoes bereik, repareer ik het dekbed met behulp van Ik moet gewoon alles schudden. "
Anne

15 tips voor baby slapen

Maternale hitte gevonden

"Na het voeden valt mijn 1 1/2 maand oude baby in slaap in mijn armen, in een poging hem zo subtiel mogelijk naar bed te brengen, maar elke keer als hij wakker wordt en begint te huilen. Ik weet zeker dat de warmte van ons "lichaam tot lichaam" absoluut ontbrak, en nu plaats ik zijn turbulette op mijn huid voor zijn maaltijd en wanneer ik het erin doe, wordt hij niet meer boos. "
Catherine

15 tips voor baby slapen

Kleine voeten op hun plaats

"'S Nachts, door te trappen, worden de voeten van de baby's gevonden in één pyjama. Tijdens de zwangerschap werd mij geadviseerd om sokken op de pyjama te doen. Maar vanwege het trappen deden ze dat niet Ik heb antislip sokken gekocht die ik ondersteboven heb aangetrokken, ze bewegen niet alleen niet, maar de voeten blijven warm. "
Florence

15 tips voor baby slapen

Mam nog steeds daar

"Ik ben gewend slaapliedjes voor mijn baby te zingen om hem te kalmeren of voor het slapen gaan, dus om hem te kalmeren tijdens een huilbui in mijn afwezigheid, nam ik de zoete liedjes op een bandrecorder op. specificeer dat het werkt! "
Sandra

15 tips voor baby slapen

Rol in stilte

"Goed geregeld in hun koerier, zijn mijn ouderen bezig, vroeg in de ochtend, aan hectische races in het appartement. Om mijn oren te sparen, en vooral die van de baby en mijn buren, plak ik om elk wiel een lint van schuim meestal voor thermische isolatie, wat een rust! "
Delphine

15 tips voor baby slapen

In utero muziek

"Toen ik zwanger was van mijn zoon, legde ik een muzikale deken op mijn buik voor het slapen gaan, en sinds hij werd geboren, legde ik hem deze muziek voor het slapengaan voor." Hij glimlacht en valt vredig in slaap. is magisch! "
Aline

15 tips voor baby slapen

Dodo zoals thuis ...

"Mijn baby heeft moeite om in slaap in bed te vallen als we niet thuis zijn, dus ik had het idee om stukjes stof op dezelfde manier uit te rekken als het ledikant zijn kamer, dus het decor komt hem bekend voor en hij valt gemakkelijker in slaap. "
Maria