Uw kind 5-11 jaar

Op weg naar school

Op weg naar school


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Leer eruit te komen. Dit is het credo van veel kinderen voor wie school de hoop op een beter leven vertegenwoordigt. Een sterke en ontroerende documentaire ... we zijn er dol op!

Geschiedenis

  • Jackson, 11, begint zijn dag om 5 uur Na twee uur episch wandelen in de savanne van Kenia arriveert hij op school. Zahina de Marokkaan, Carlos de Argentijn en Samuel de Indiaan leven ook andere reizen, net zo ongelooflijk en gevaarlijk. De school vertegenwoordigt voor deze vier kinderen, geïsoleerd van de wereld, de enige manier om levens te veranderen.

Prachtige landschappen

  • Geen bus of metro voor deze studenten uit het einde van de wereld. Ze reizen te paard, te voet en zelfs in een rolstoel om deel te nemen aan hun lessen. We houden van de wilde en ongelooflijke landschappen, alsof we er waren. Kleine stadsbewoners zullen hallucineren!

De harde realiteit

  • De wegen van de school zitten vol valkuilen, maar de kinderen zijn klaar om alles te doen om toegang te krijgen tot onderwijs. We maken ons zorgen als het roestige wiel van de stoel van Samuel loslaat en we huiveren wanneer Jackson en zijn zusje worden aangevallen door een kudde olifanten.

Een prachtige les in het leven

  • Om te zien voor de ongelooflijke les van de mensheid, de glimlach en de sublieme boeren van het kleine broertje van Samuel. Daarna mag je schooljongen niet terughoudend zijn om te werken!
  • Vanaf 8 jaar 1 uur 15. Door Pascal Plisson, Walt Disney Pictures France.
  • Waar het te vinden?

Sophie Vaesken