Anders

Timothy, 3 jaar

Timothy, 3 jaar


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Timothée tekende kikkervisjes, typisch op deze leeftijd. Ze geven ons aanwijzingen voor zijn zelfbewustzijn: de cirkels zijn goed gesloten, hij weet dat hij een individu op zichzelf is, maar hij is zich er ook van bewust dat een relatie met anderen mogelijk is omdat zijn kerels raken elkaar aan. Een en dezelfde vorm vertegenwoordigt zowel het lichaam als het hoofd, wat normaal is bij 3 jaar oud. Er zijn nog vragen over de weergave van zijn lichaamsdiagram. Bovendien zien we het voor het personage rechts goed: hij bond zijn armen aan de benen vast, waarschijnlijk omdat de cirkel die hij tekende niet voldoende hoefde te zijn om zowel het hoofd als het lichaam te vertegenwoordigen.

Timothée tekende kikkervisjes, typisch op deze leeftijd. Ze geven ons aanwijzingen voor zijn zelfbewustzijn: de cirkels zijn goed gesloten, hij weet dat hij een volledig individu ismaar hij is zich er ook van bewust dat een relatie met anderen mogelijk is omdat zijn medemensen elkaar raken. Een en dezelfde vorm vertegenwoordigt zowel het lichaam als het hoofd, wat normaal is bij 3 jaar oud.

Er zijn nog vragen over de weergave van zijn lichaamsdiagram. Bovendien zien we het voor het personage rechts goed: hij bond zijn armen aan de benen vast, waarschijnlijk omdat de cirkel die hij tekende niet voldoende hoefde te zijn om zowel het hoofd als het lichaam te vertegenwoordigen.


Video: Opgedoken jongen is toch niet vermiste Timmothy - RTL NIEUWS (Februari 2023).