Zwangerschap

Alles over de bevalling


De grote dag komt eraan ... en je kunt niet wachten om je baby te leren kennen! Dit belet niet dat u zich een beetje - veel - zorgen maakt en u veel meer vragen stelt. Een klein panorama van alles wat u te wachten staat op de dag van levering.

Bevalling: de grote stappen

Je baby zal binnenkort in staat zijn om het puntje van zijn neus te richten en je spint van geluk, stel je voor dat hij zich tegen je nestelde. Terwijl je ongeduldig wacht op je levering, vraag je je af hoe het zal gebeuren. Virginie Christin, een liberale verloskundige en verbonden aan het kraamkliniek van Bourg-en-Bresse, legt de belangrijkste stappen uit.

Hoe zal het zijn?

Bevalling: de video

Moederschap van diakenen in Parijs. Daphne staat op het punt om haar tweede baby te baren. Aan zijn zijde zijn we getuige van de geboorte van Theophane: 3.285 kg emotie ... Welkom bij Terre petit homme!

Ik bekijk de video.

Bevalling: wat zijn de tekenen van vertrek naar de zwangerschap?

Vermoeidheid, het huis van boven naar beneden willen schoonmaken, weeën, verlies van water ... weet de tekens herkennen die het begin geven!

Is het tijd om te vertrekken?

Contracties die de bevalling aankondigen

Hoe de weeën die zich tijdens de zwangerschap voordoen te onderscheiden van de weeën die de aankomende komst van uw baby aankondigen. Het punt met Francine Dauphin, verloskundige.

Ik bekijk de video!

Epiduraal: 6 waarheden om te weten

Voor uw levering is het duidelijk, u vraagt ​​om een ​​peri. Of integendeel, u wilt zonder. Of je hebt nog steeds niet besloten omdat je op zoek bent naar info. Twee ervaren verloskundigen, Marianne Benoit-Truong Canh en Christine Frèche, leggen de voor- en nadelen van deze analgesie uit.

De waarheid over het ruggenprik.

Bevalling: de stadia

Van werktijd tot geboorte tot cervicale verwijding en baby's passage, ontdek alle fantastische stadia van de bevalling op video.

Ik bekijk de video.

Keizersnede: alles wat je moet weten

Keizersnee is geprogrammeerd of niet, en is een chirurgische procedure om de baby uit de baarmoeder te halen. Wanneer wordt het geoefend? Hoe gaat het Zijn er risico's? De antwoorden op uw vragen met ons bestand.

Keizersnede.

Bevalling: wanneer en hoe te duwen?

Aan de medische kant bestaat een normale bevalling uit drie goed gedefinieerde stadia. Bij de verwijderingsfase of duwfase zijn de moeder en de baby in hoge mate betrokken. Hoe goed groeien om te bevallen? Hier zijn de antwoorden.

Duwen, duwen!

1 2 3 4 5


Video: Bevallen - Wat kun je verwachten als je moet bevallen? (Januari- 2022).