Uw kind 1-3 jaar

Alles over de bobo's van de zomer

Alles over de bobo's van de zomer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verken de tuin in al zijn hoekjes, ontdek de geneugten van het strand ... Zelfs onder uw waakzame ogen is het niet zonder risico. Van waar soms wat incidenten natuurlijk.

Bobo's van de zomer: de zonnesteek

Wanneer de hitte stijgt, kan een baby zich moeilijk aanpassen. In deze zomerperiode slechts één wachtwoord: blijf in de schaduw en geef te drinken! Het advies van Dr. Béatrice Di Mascio, kinderarts in Parijs, om je kleintje te helpen in geval van grote hitte.

> Ons advies.

Hitteberoerte: de video

Het weer is goed, de temperatuur stijgt ... hoe je je baby te koelen en een zonnesteek te voorkomen? Volg de videotips van Aurore met haar kleine Capucine, 10 maanden. Het laat je zien hoe je je peuter kunt koelen om de hitte beter te weerstaan.

> Voorkom hitteberoerte: video.

Bobo's van de zomer: uitdroging

Vanwege een zonnesteek, gastro, koorts ... uitdroging kan gevaarlijk zijn voor uw peuter. Het is aan jou om heel waakzaam te zijn ... vooral in de zomer. Het advies van Dr. Nathalie Polo, kinderarts in Parijs.

Ik hydrateer het.

Onze quiz.

Bobo's van de zomer: insectenbeten

Muggen, wespen, bijen, teken ... zoveel kleine dieren die houden van de zomer en de zachte huid van je kleintje! Onze informatie en ons advies om te voorkomen en te genezen!

Ons advies voor de baby.

Voor oudere kinderen.

Onze quiz.

Natuur remedies.

Bobo's van de zomer: kwalensteken

Net als vorig jaar moeten kwallen je vakantie vergezellen ... De meest giftige, pelagische, is al aanwezig in de Middellandse Zee. Als je kind wordt gestoken, ga dan voor de juiste dingen!

Goede reflexen.

Bobo's van de zomer: bewegingsziekte

Een beurt, dan twee ... Achterin de auto verbleekt je kleine passagier plotseling, niet op zijn gemak. Wat als hij leed aan bewegingsziekte? Het advies van Dr. Nathalie Polo, kinderarts.

Ons advies voor een serene reis.

Onze quiz doet pijn aan transport.

Natuur remedies.

Bobo's van de zomer: ouill een zandkorrel!

Spelen met zand, een echte traktatie voor je baby. Maar wanneer sommige granen op gevoelige plaatsen komen nestelen (ogen, mond, billen, neus ...), is het helemaal niet grappig. Ons advies om deze lelijke zandkorrels te verwijderen.

Ouste, het zand!

Wat zijn deze knoppen?

Na een of twee dagen vakantie is uw kind bedekt met kleine rode puistjes, voornamelijk op de armen, op de borst en op de schouders ... Is dit een allergie? De beroemde zomer Lucite is zeldzaam in de jonger dan 10 jaar, maar niet onmogelijk.

1,2,3 knoppen ... wat is het?

Dierenbeten: de juiste gebaren

In de zomer word je graag groen! Op het programma: lunch op het gras, spelletjes in de tuin, wandelingen op het platteland. Maar uw behoefte aan groen kan soms tot ongeluk voor kinderen leiden omdat het bepaalde gevaren heeft, zoals dierenbeten.

Pas op voor beten!

1 2