Je baby 0-1 jaar

Brei kleine slippers ... de voet!


Ballerina's, baby's of sneakers ... wat ga je breien voor je baby. Hier zijn alle modellen gepresenteerd in. Wie zijn deze mooie kleine voetjes?

Gemengde slippers

Meisje of jongen? Deze mooie zachte slippers aangeboden door Phildar in de winter van 2015 voor kleine voeten hebben het voordeel dat ze naar beide gaan. Ze worden gebreid van prema tot 6 maanden in jersey en rib 1/1.

Zie toelichtingen.

Kwastje slippers

Voor je winterelf, gezellige slippers van prema tot 6 maanden. Een model voorgesteld door Phildar voor de winter van 2015.

Zie toelichtingen.

8 modellen

Zo klein, maar zo mooi: de slippers zijn er in acht versies om je baby warm te houden. Gepresenteerd in het septembernummer van september, breien deze slippers heel snel om de comeback op de juiste voet binnen te gaan.

Ik brei!

Sprankelende Spartanen

Ze markeren de kleine voetjes met hun zure hoofdstellen. Gepresenteerd in april 2012, zijn ze gemaakt in ribbelsteek.

Zie toelichtingen.

Ballerina

Geïnspireerd door die van de dansers, zijn deze kleine ballerina's aan de enkel geregen voor goede prestaties. Origineel, hun kleurenzolen sluiten maar verschillen. Gepresenteerd in het aprilnummer van 2012, zijn ze gemaakt in rijststeek.

Zie toelichtingen.

Gekruiste pantoffels

Vermiljoen stapelzijde, fuchsia zijvlak, deze slippers zijn te kool! Gepresenteerd in het april 2012 nummer van, ze zijn gemaakt in ribbelsteek kruisen aan de bovenkant.

Zie toelichtingen.

Trainers

Met hun tweekleurige band zetten ze je sporttoekomst op. Gepresenteerd in het aprilnummer van 2012. Deze sneakers zijn gemaakt in jersey met een contrasterende zool.

Zie toelichtingen.

Retro baby's

En dat is het voor zijn kleine voetjes! Hun retro-look en hun flens maken het een schattig model. Gepresenteerd in april 2012, zijn ze gemaakt in ribbelsteek.

Zie toelichtingen.

Tweekleurige instappers

Te lief voor je kleintje! Net als de grote, hebben ze een kleine ring aan de achterkant die het gemakkelijk maakt om aan te trekken. Gepresenteerd in april 2012, zijn ze gemaakt in ribbelsteek en ribben 1/1.

Zie toelichtingen.

1 2 3 4 5

Video: sokken haak uitdaging deel 1: Teen haken, tutorial sokken haken (September 2020).