Anders

Trifle of Traoumad met aardbei

Trifle of Traoumad met aardbei


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingrediënten voor 4 personen: 4 Traoumad of Bretonse pucks, 250 g aardbeien, 150 ml slagroom, 1 citroensap, 4 el. eetlepel basterdsuiker, 2 zakjes vanillesuiker, 4 takjes verse munt. Vervaardiging: wassen, aardbeien planten en apart zetten 4. Snijd grotere stukken in stukken. Doe ze in een kom en voeg de citroen en suiker toe. Mix en marineer. Klop de slagroom heel koud slagroom door de vanillesuiker toe te voegen voordat je klaar bent met kloppen. Meng de 4 gereserveerde aardbeien. Scheid de room in twee en voeg de aardbeienpuree in één deel toe om een ​​roze room te verkrijgen. Zend een Traoumad uit aan de onderkant van elke verrine. Voeg een laag aardbeien, een gewone slagroom, een paar aardbeien en vervolgens wat roze chantilly toe. Versier met munt.

Ingrediënten voor 4 personen: 4 Traoumad of Bretonse pucks, 250 g aardbeien, 150 ml slagroom, 1 citroensap, 4 el. eetlepel basterdsuiker, 2 zakjes vanillesuiker, 4 takjes verse munt.
richting: Was, snij aardbeien en zet apart 4. Snijd grotere stukken in stukken. Doe ze in een kom en voeg de citroen en suiker toe. Mix en marineer. Klop de slagroom heel koud slagroom door de vanillesuiker toe te voegen voordat je klaar bent met kloppen. Meng de 4 gereserveerde aardbeien. Scheid de room in twee en voeg de aardbeienpuree in één deel toe om een ​​roze room te verkrijgen. Zend een Traoumad uit aan de onderkant van elke verrine. Voeg een laag aardbeien, een gewone slagroom, een paar aardbeien en vervolgens wat roze chantilly toe. Versier met munt.Opmerkingen:

 1. Chicahua

  Blog in lezer ondubbelzinnig

 2. Mebar

  Ik bedoel, je hebt niet gelijk. Schrijf me in PM.

 3. Menkaura

  Ik bedenk dat je niet gelijk hebt. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 4. Kendall

  Dit is geweldig. Dit is onze Braziliaan. Goed gedaanSchrijf een bericht