Uw kind 3-5 jaar

Drie albums om over de school te praten

Drie albums om over de school te praten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

School ... een avontuur voor je kind. Hoe het te bereiden? Help hem zich aan te passen? Deze drie albums, heel verschillend, zullen hem geruststellen.

Om je terug naar school te laten gaan

  • School, wat een avontuur! Er zijn mensen die op D-Day daarheen gaan met kleine stappen en degenen die verdubbelen, zoveel dat ze haast hebben om te gaan. Er zijn minnaressen zoals deze, grappig, teder, koket of serieus! Er zijn stoelen, tafels precies op de juiste maat en veel spannende activiteiten. Een zacht album dat het beeld schetst van alles wat je junior schooljongen te wachten staat in dit spannende avontuur. Door Marie-Agnès Gaudrat en Roser Capdevila, Bayard Youth, 10,90 €

Om te dromen

  • De terugkeer van Trotro. Felrode broek, citroengele trui ... met Trotro, deze kleine held, te grappig, ontworpen door Bénédicte Guettier, is het leven altijd gelukkig. Omdat Trotro een beetje vroeg is voor zijn terugkeer, vergezelt hij hier een kleine mier naar zijn school, dan een slak, een vogel ... De gelegenheid om te leren tellen, zingen, schilderen ... Door Bénédicte Guettier, Gallimard jeugd Giboulées, 15 €.

Om minder jaloers te zijn op de baby die bij moeder blijft!

  • Marion de jaloers. Het is niet altijd gemakkelijk op school. Je moet elke ochtend opstaan. Dus als je een broertje of zusje hebt dat thuis blijft, warm, word je jaloers! Dit is wat er gebeurt met Marion die moet opstaan ​​en geen lawaai moet maken terwijl Poupou slaapt. Dus ze steelt haar knuffel tijdens haar slaap en verbergt het in haar schooltas ... Een klassieker uit het tijdschrift Mooie verhalen opnieuw uitgegeven in een flexibele en hardback-collectie, zeer aangenaam om te lezen. Door Janine Teisson en Jean-François Martin, Bayard-editie, The Beautiful Stories, 4,90 €.

EenGnès Barboux

Andere boeken over terug naar school:

Voor zijn binnenkomst in de kleuterschool

Voor zijn inzending bij CP

Terug in de kleuterklas, hoe te begeleiden? Ons advies.

CP tot de 6e: alles over zijn terugkeer.


Video: Jochem Myjer - Nederlandse dialecten Even Geduld Aub! (Oktober 2022).