Nieuws

Ruil je kerstcadeautjes!

Ruil je kerstcadeautjes!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heeft de kerstman twee keer hetzelfde cadeau voor je kind gebracht? In plaats van het terug te brengen naar de winkel, kunt u op de website www.prêtachanger.fr met andere internetgebruikers de objecten ruilen die u wilt scheiden. Een praktische en economische oplossing.

Heeft uw kind twee keer dezelfde pop gekregen of heeft uw schoonmoeder u hetzelfde boek gegeven als uw zus? In plaats van ze in winkels te retourneren, biedt de website www.pretachanger.fr u de mogelijkheid om uw geschenken te verwisselen die in tweevoud van de kap van de Kerstman zijn gevallen.

Het principe van online ruilhandel

 • Stap een : upload het object dat u wilt scheiden. U kunt maximaal 4 foto's per item toevoegen. Om uw transactie te doen slagen, moet u zo beschrijvend mogelijk zijn door de aankoopprijs en de staat van uw artikel aan te geven. De site valideert uw advertentie binnen 24 tot 48 uur.
 • Tweede stap : u geeft het type items aan dat u wilt hebben in ruil voor het geschenk dat u deelt.
 • Derde stap : het is aan jou om te kiezen tussen de ruilaanbiedingen die aan jou worden gedaan. De site geeft je vervolgens het label om je pakket te verzenden (5,90 € verzendkosten), je moet het gewoon storten het dichtstbijzijnde pakketrelais (4000 estafettepartners). In ruil daarvoor ontvangt u uw "nieuwe geschenk".

Verkoopt u uw geschenken liever?

 • Naast de beroemde online verkoopsites (Ebay, Priceminister), de gespecialiseerde website www.troc.com biedt u de mogelijkheid om uw geschenken online in te wisselen. Op de site staan ​​ook alle items die in winkels in heel Frankrijk beschikbaar zijn.

Wilt u uw mobiele telefoon verkopen?

Santa Claus was het verkeerde telefoonmodel? De site www.love2recycle.fr koopt uw ​​mobiele telefoons en andere elektronische apparaten in perfecte staat voor de prijs van nieuw of bijna.

Stéphanie LetellierOpmerkingen:

 1. Marn

  Je hebt het doel bereikt. Daarin is er iets en het is een goed idee. Het is klaar om u te ondersteunen.

 2. Lynessa

  Excuseer me voor wat ik me bewust ben van het bemoeien met ... deze situatie. We kunnen discussiëren.

 3. Ardon

  Dit is de uitstekende variant

 4. Voodoogami

  Ik denk dat je het fout hebt. Mail me op PB.

 5. Pericles

  Het is goed dat u zoveel tijd neemt voor uw site.Schrijf een bericht