Je baby 0-1 jaar

Trotter, gebruiksaanwijzing

Trotter, gebruiksaanwijzing


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dat is alles, je kleintje is klaar om de wereld te verkennen? Hoewel zijn motorische vaardigheden goed zijn gevorderd, is hij nog niet klaar om zijn eerste stappen te zetten. Denk je aan de draver? Ons advies.

Om hun peuter te helpen de wereld te ontdekken en zijn eerste stappen te begeleiden, verwerven sommige ouders een draver. Maar vanaf welke leeftijd kunnen we het gebruiken? Hoe kies je het juiste model? Hier zijn onze tips.

Vanaf welke leeftijd?

  • Vroegschoolse specialisten adviseren het gebruik van de draver - of youpala voor sommige - voor 8 maanden. Op deze leeftijd is het kind inderdaad over het algemeen geneigd tot nieuwe ervaringen. Hij heeft nu voldoende motorische vaardigheden om zijn omgeving zelfstandig te verkennen. Vroeger waren de onderste ledematen van kinderen noch gespierd, noch voldoende ontwikkeld om het lichaamsgewicht goed te ondersteunen.
  • Een jong kind te vroeg in een draver plaatsen kan ernstige gevolgen hebben voor zijn groei. Daarom is dit object regelmatig onderwerp van controverse. Maar verstandig gebruikt, is youpala een echte hulp om te lopen en bevordert de onafhankelijkheid van je kleintje.

Beveiligingscriteria

  • Voor elke acquisitie is het noodzakelijk om te controleren of de draver is uitgerust met de standaard NF S 54-008. Maar andere punten zijn ook te controleren om de veiligheid van je kleintje te waarborgen.
  • Allereerst moet de draver worden uitgerust met een brede basis om de schokken op te vangen met de verschillende obstakels die hij onderweg tegen kan komen. Vervolgens moet u controleren of het gekozen model goed is uitgerust met antislipblokken, evenals een systeem om de snelheid te vertragen als de draver is uitgerust met wielen.
  • Deze twee apparaten zijn essentieel om het kind alleen te laten bewegen, zelfs als ze geen toezicht van volwassenen vervangen.

De verschillende modellen

  • Het is bekend, een kind wordt snel erg moe van zijn speelgoed! Om hem zo lang mogelijk te interesseren en zo wat geld te verdienen voor je aankoop, kies je voor een draver met geïntegreerde speelspellen. Muzikale accessoires, kleurrijke objecten en andere lichte activiteiten zullen je kleine einde bezetten wanneer het in zijn youpala wordt geïnstalleerd.
  • De evolutionaire modellen zijn ook interessant omdat ze zich aanpassen aan het kind, dankzij een verstelbare zithoogte.
  • Staan, lopen, duwen ... De draver vergezelt het kind ook tijdens zijn motorische ontwikkeling. Vergeet ook niet om het comfort van uw model te controleren. Je kind zal er inderdaad tijd in doorbrengen. Het is daarom noodzakelijk dat de zitting voldoende zacht is en dat het kruis kan worden versteld. Maar wees voorzichtig: een kind moet niet te lang in zijn draver blijven.

 


Video: Late '70s Trotter treadmill (Oktober 2022).