Je baby 0-1 jaar

Baby-toilettas: wat doe ik erin?

Baby-toilettas: wat doe ik erin?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Net als jij heeft je baby specifieke behoeften. Het is daarom raadzaam om uw toilettas met de grootste zorg te bouwen. Sommige producten zijn essentieel voor een perfecte hygiëne en comfort.

Een crème van verzorging voor de billen

 • Tijdens de eerste maanden komt het voor dat de baby rode billen heeft. Het is waarschijnlijk een luieruitslag. In staat te worden verlicht door een aangepaste huidverzorgingscrème, manifesteert deze kleine ontsteking van de huid zich door irritaties in de stoel. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om je billen droog te houden. Aarzel ook niet om zijn luier zo vaak als nodig te vervangen.

Een wasverzorging

 • Kies voor dagelijkse hygiëne een beschermende verzorging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wasschuim. Licht en licht vloeibaar, het blijft zeer zacht voor de babyhuid. Het zal comfort en hydratatie brengen aan de reactieve en overgevoelige epidermis. Het surgras dermatologische brood zonder zeep speciale zuigelingen wordt ook aanbevolen door kinderartsen. Het reinigt zacht en voorkomt huidallergieën.

Een vochtinbrengende crème

 • Om je baby de hydratatie te geven die zijn huid nodig heeft, kun je deze masseren met een vochtinbrengende crème. Kies bij voorkeur voor een hypoallergene crème verrijkt met plantaardige oliën van natuurlijke oorsprong, zonder parfum of parabenen. Zo beschermd, blijft zijn huid zacht en oneindig zacht!

Oleo-kalksteen smeersel

 • Met name geschikt voor de fragiele huid van baby's, is smeersel een mengsel van limoenwater en olijfolie met onmiskenbare hydraterende eigenschappen. Het reinigt, hydrateert en is vooral geïndiceerd voor baby's die last hebben van eczeem of dermatologische problemen.

Zoutoplossing

 • Om uw ogen veilig te reinigen, is zoutoplossing ideaal. Deze oplossing van natriumchloride en gezuiverd water is antiseptisch en veilig voor de huid van je kleintje. Breng het gewoon aan op een steriel kompres. Breng het vervolgens op het ooglid, van de buitenrand naar de binnenkant van het oog. Evenzo kan zoutoplossing worden gebruikt om de neus te reinigen.

Hydrofiel katoen

 • Om de oren van de baby schoon te maken, geeft u de voorkeur aan opgevulde stokjes voor de kleintjes met een "speciale baby" -tip waarvan de grootte niet in de gehoorgang doordringt. Gedrenkt in warm water of fysiologische zoutoplossing en alleen aangebracht op de ingang van het paviljoen van het oor, zullen ze hem hierdoor in staat stellen oorsmeerpluggen te vermijden.

WC-melk

 • De toiletmelk is perfect om de babyhuid te reinigen en te beschermen zonder deze te beschadigen. Een paar druppels hydrofiel katoen zijn voldoende om je kleintje comfort en zachtheid te garanderen. Gebruik bij voorkeur hypoallergene melk zonder alcohol, conserveermiddelen, parfums en andere chemische kleurstoffen.

Essentiële accessoires voor speciale zorg

 • Sommige essentiële accessoires vinden ook hun plaats in de set met babybenodigdheden: een elektronische thermometer, een badthermometer, een ronde nagelschaartje, een zachte borstel, een babyvlieg en niet te vergeten de kleintjes. badhanddoeken.

Baby's toilet: het complete dossier

Lees ook: de beste kinderwagens


Video: Bevalling vluchtkoffer: Wat moet er in? (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Zulkiramar

  Echt en zoals ik niet eerder heb geraden

 2. Tahurer

  Ik vind het onderwerp erg interessant. Geef met u zullen we communiceren in PM.

 3. Kizuru

  Mijn excuses voor het storen ... Ik heb een vergelijkbare situatie. Ik nodig je uit voor een discussie.

 4. Vudok

  Kortom, het is de nacht. Na het vasten was ik uitgeput... Ik ging naar bed.

 5. Yozshukora

  Het is zeer waardevolle informatie

 6. Samuel

  Daarin is er iets. Clearly, many thanks for the help in this question.

 7. Robin

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik ben in staat om het te bewijzen. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht