Zwangerschap

Hoofd naar beneden, stoel ... wat verandert er?

Hoofd naar beneden, stoel ... wat verandert er?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Meestal staat het ondersteboven dat je baby is gepositioneerd voor de geboorte. Maar soms speelt hij soms de originelen die zijn achterste of zijn schouder presenteren! Wat betekent het op de dag?

 • Hoe belangrijk is je toekomstige baby? Van essentieel belang! Omdat alle presentaties niet gelijk zijn: sommigen geven de voorkeur aan een eenvoudige levering, anderen compliceren het duidelijk, kunnen zelfs een beslissing opleggen om een ‚Äč‚Äčkeizersnede te oefenen. De uitleg van onze specialisten.

HET HOOFD NEER, KLASSIEK!

 • Je baby verschijnt ondersteboven en billen in de lucht. Het is zijn hoofd dat eerst alle obstakels passeert die hem van de buitenkant scheiden: je bekken, dat eruitziet als een soort tunnel, de baarmoederhals, de vagina en het perineum. En omdat hij de "grote kop" heeft - ze heeft de grootste diameter van alle delen van haar lichaam - als ze weg is, volgt de rest!
 • Dit is de meest voorkomende presentatie (94,8% * van toekomstige moeders). Maar het kan worden onderverdeeld in verschillende varianten.

Zijn hoofd staat voor je zwembad

 • Hoe ziet het eruit? Je peuter wordt tot een bal gerold! Zijn hoofd is naar voren gebogen en hij laat zijn kin op zijn borst rusten. Zijn rug bevindt zich links van je (of rechts) en de achterkant van zijn schedel raakt het linker voorgedeelte (rechts) van je bekken.
 • Hoe gaat het Er is geen gunstiger presentatie en het is de meest voorkomende! Je baby heeft alles gepland om onderweg niet vast te komen zitten. Hij begon met zijn hoofd een beetje schuin te houden om de kleinste diameter van zijn schedel (gemiddeld 9,5 cm) bij de ingang van je bekken aan te bieden. Terwijl hij naar beneden gaat, aarzelt hij niet om verschillende keren van richting te veranderen om de "reliëfs" te trouwen die hij ontmoet. Een echte paling! Dus terwijl hij met het hoofd iets in een hoek vertrok, alsof hij naar zijn schouder keek, gaat hij met zijn hoofd goed in de as van zijn ruggengraat, alsof hij naar de grond kijkt. En bovendien is hij in het midden van je bekken gekomen, onder je schaambeen. Daarom koos hij het linker (of rechter) deel van je zwembad als startblok: om slechts een kwartslag te hebben bij de uitgang.

1 2 3 4


Video: Het beste van Toren C - Dokter poep (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Togrel

  Volgens mij heb je geen gelijk. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PB.

 2. Azi

  Bravo, deze vrij goede zin is trouwens nodig

 3. Heh

  Ik heb erover nagedacht en deze zin verwijderd

 4. Ka'im

  Deze gedachte moet met opzet zijn

 5. Delrick

  Absoluut een snel antwoord :)Schrijf een bericht