Galleries

Fopspenen, lolly's ... onze selectie

Fopspenen, lolly's ... onze selectie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Baby's hebben een fysiologische behoefte om te zogen. De fopspeen maakt het mogelijk om aan deze reflex te voldoen en ze te kalmeren. Ontdek onze selectie.

Als u een fopspeen aan uw baby wilt geven, moet u er rekening mee houden dat kinderartsen adviseren om het gebruik ervan te beperken in tijden van vermoeidheid om afhankelijkheid te voorkomen, maar vooral het risico op een verkeerde uitlijning van tanden.

Selectie bijgewerkt op 17 november 2017

Spenen, lolly's ... onze selectie (14 foto's)

Lollies uit de TotalLook Physio Suavinex-collectie

We houden van panda's die krullen op deze fopspenen of zachte patronen. Fopspenen met siliconen uiteinde. 0-6 maanden / 6-18 maanden: 4,59 €. Waar het te vinden?

Mam Perfect fopspeen

Gebaseerd op 5 jaar onderzoek en ontwikkeling, is deze fopspeen 60% dunner en 4 keer flexibeler dan andere bestaande modellen. Deze unieke functies helpen het risico op slechte tandpositionering te verminderen en bevorderen een gezonde tandontwikkeling vanaf de geboorte: € 5,45. Waar het te vinden?

Nuk Freestyle fopspenen

Welke kies je? Ontworpen om de gevoelige huid te respecteren, is de Freestyle lolly speciaal ontworpen om contactpunten met de huid te minimaliseren die irritatie veroorzaken. Beschikbaar in maat 0-6 maanden - 6-18 maanden en 18-36 maanden om de babygroei te volgen. 4,20 € (Nuk).

In supermarkten en apotheken.

Meer info

Lollipop Genius van Nuk

Nieuwe versie geoptimaliseerd voor de fysiologische fopspeen Genius. Een nog smallere en flexibelere tepel, een brede "zachte zone" voor meer flexibiliteit, een dunnere punt met een extra holte in het onderste deel om de tong maximale bewegingsvrijheid te bieden. Beschikbaar in 4 maten, waarvan één specifiek voor premature baby's of kleine baby's van 0 tot 2 maanden. € 5,65 (Nuk). Waar het te vinden?

Philips Avent luchtige lolly

Voor baby's van 0 tot 6 maanden, een siliconen fopspeen met zachte en platte tepel om de ontwikkeling van het gehemelte van de baby te respecteren. Dankzij de openingen ervan kan de lucht circuleren om irritaties te voorkomen: 6,94 €. Waar het te vinden?

Philips Avent fopspenen voor pasgeborenen

Speciaal ontworpen voor de pasgeborene, deze lollys hebben een kleine siliconen borstplaat en licht om zijn neus niet aan te raken: 7,90 €. Meer info

Fopspeen Rock Star Gaspard en Zoé

Ze heeft de look van deze babyfopspeen zonder BPA voor baby vanaf 6 maanden: € 10,90.

Waar het te vinden?

Omkeerbare lollies Badabulle

Deze siliconen fopspenen zijn ontworpen om altijd goed in de mond te worden geplaatst en hebben een ergonomische kraag met ventilatie. Hun zachte oppervlak biedt baby vanaf de geboorte een zuigcomfort: 4,65 €.

Waar vind je ze?

Fosforescerende lollies van Badabulle

Een nieuw assortiment fosforescerende lollies, die 's nachts schijnen, om de peuters te troosten tijdens het ontwaken van de nacht: 5,50 € veel 2. Meer info

Slimme fosforescerende fopspeen van Tigex

Met dit fosforescerende patroon vindt je baby haar lolly gemakkelijk in het donker dankzij haar knop die in het donker oplicht. En wat een look! Met een fysiologische tip zijn de Smart-fopspenen aangepast aan het gehemelte van de baby en zorgen ze voor een goede positionering van de tanden en tong, waarbij elk risico op misvorming wordt voorkomen. 4,90 € 2. Beschikbaar in 3 maten (0-6 maanden, 6-18 maanden, + 18 maanden). In grote en middelgrote gebieden. Lijst met verkooppunten.

Dodie spenen

Voor haar of voor hem, een siliconennippel voor baby's vanaf de geboorte met ventilatieopeningen om het risico op irritatie te verminderen: € 3,10. Meer info

Elodie Blue Royal speendetails

Voor 3 maanden baby, een fysiologische speen met een koninklijke uitstraling: € 9,90. Meer info

Luipaard speen Gaspard en Zoé

Voor baby's vanaf 3 maanden, een fopspeenluipaard zonder BPA: 10 €. Meer info

Geboorte Fopspeen Nature Guardian Mam

Ideaal voor pasgeborenen, deze kleine fopspeen is aangepast aan de kaak en behoudt de huid: 7 € 2. Waar te vinden?