Je baby 0-1 jaar

Een liefde voor Vissen

Een liefde voor Vissen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je kleine Vissen is geboren tussen 20 februari en 20 maart en is een echte tedere die dol is op knuffels. Wat zijn zijn belangrijkste karaktereigenschappen, hoe gedraag je je met hem, welke spellen of cadeau-ideeën voor zijn verjaardag?

Zijn karakter

  • Hoe hij van je kleine vissen houdt. Hij kijkt je aan alsof je een gouden ster bent, zijn ster! Om liefde te geven en te ontvangen, weet hij het al op jonge leeftijd.
  • Het is waar dat hij huilt wanneer Bambi zijn moeder verliest, dat hij het niet leuk vindt als een kind zich alleen in de pauze bevindt en dat hij altijd voelt of je je zorgen maakt ... Je kleine Vissen heeft een zeldzaam geschenk voor zijn leeftijd: empathie ! Niemand behalve hij zal zoveel empathie tonen voor lijdende wezens en dieren. Het vibreert in harmonie met de natuur.
  • Thuis kunnen je kleine Vissen verdomd zijn brutaal. Deze verlegen engel verandert in een duivel wanneer hij zelfverzekerd is ... Buiten beweegt hij niet weg van je rokken en wanneer een te gewelddadige vechtpartij tussen zijn vrienden uitbreekt, zal hij een beetje verder zwemmen, helemaal alleen, in zijn oceaan van dromen.
  • Als hij soms tussen twee wateren vaart, is dat omdat hij is erg gevoelig en dat hij een beetje vertrouwen in zichzelf mist. Aan de andere kant heeft hij een extreem levendige en vruchtbare verbeelding.
  • Het is een kind heel intuïtief en, meer dan een ander, permeabel voor de gebeurtenissen in het gezinsleven. Je zult versteld staan ​​van dit zaad van humanist die situaties zo goed begrijpt.

Welk karakter voor je kleine Vissen voor jou? Onze enquête

Borden rond Vissen: Waterman, Ram.

Volgende pagina: onze tips om goed met hem samen te leven.

1 2 3


Video: Vissen. Harmonie & Liefde. Nov 2019 (Oktober 2022).