Nieuws

Een 10 maanden oude baby gemarteld

Een 10 maanden oude baby gemarteld


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op kerstavond ging een 26-jarige vrouw met tranen in haar ziekenhuis naar het ziekenhuis. Na verschillende onderzoeken ontdekten de artsen dat het kind verschillende fracturen had. Gealarmeerd, de sociale diensten verwijderde het kind naar zijn moeder. (Nieuws van 07/01/11)

 • 26 december, gaat een moeder naar het ziekenhuis met haar 10 maanden oude jongen huilend. Het kind wordt onmiddellijk overgebracht naar pediatrische noodsituaties in Avignon, waar artsen ontdekken dat hij lijdt aan meerdere fracturen en wonden aan zijn mond. Om deze verwondingen, waarvan sommige ouder zijn, uit te leggen, vertelt de moeder het ziekenhuispersoneel dat de baby uit haar bed is gevallen. Niet overtuigd door deze versie van de feiten, worden sociale voorzieningen gewaarschuwd en wordt de jongen van zijn moeder verwijderd

Geesten die de baby op de grond gooien

 • De moeder en haar metgezel werden in hechtenis genomen een paar dagen later. Het echtpaar roept dan geesten op die de baby zouden hebben opgetild om hem op de grond te slaan voordat de schoonvader uiteindelijk toegaf het jonge slachtoffer te hebben misbruikt. De moeder moet worden vervolgd wegens 'ontberingen van zorg' en haar metgezel voor 'opzettelijk geweld door iedereen met autoriteit over een minderjarige jonger dan 15 jaar'.

Misbruik in Frankrijk

 • In een boek gepubliceerd in 2010 getiteld "The Forgotten", (Threshold Editor) Anne Tursz, kinderarts, epidemioloog en onderzoeksdirecteur bij Inserm, schat dat 5 tot 10% van de kinderen wordt misbruikt in Frankrijk, een cijfer dat 10 tot 100 keer hoger is dan de officiële cijfers. Bij de sluiting van de Algemene Vergadering van het kind, in juni 2010, had de voormalige staatssecretaris voor het gezin, Nadine Morano, betere ondersteuning van het ouderschap aangekondigd om onder andere deze noodsituaties beter op te sporen.

Als u denkt dat een kind in uw leven zich in een alarmerende situatie bevindt, neem dan contact op met 119.

Stéphanie Letellier


Video: 11 Shocking Last Meal Requests From Death Row (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Orval

  Ik duwde dat idee weg :)

 2. Brocleah

  Random vond dit forum vandaag en heeft zich aangemeld om deel te nemen aan de bespreking van deze kwestie.

 3. Juro

  Between us, they asked me for assistance from the users of this forum.

 4. Shakakasa

  Juist! Ik vind dit een goed idee. En ze heeft recht op leven.

 5. Nikus

  Ja, dat dacht ik ook.

 6. Kazikora

  hilarisch

 7. Vukus

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Schrijf in PB.Schrijf een bericht