Nieuws

Een notitieboekje van grieven voor de vroege kinderjaren

Een notitieboekje van grieven voor de vroege kinderjaren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om de "Staten-generaal voor de kindertijd", die enkele weken geleden door de regering werden gelanceerd, tegen te gaan, presenteerden gisteren bijna 80 verenigingen en organisaties voor de verdediging van kinderen hun "algemene" verklaringen. Met één doel: een verkeerd gezinsbeleid aan de kaak stellen. (Nieuws van 27/05/10)

Op 16 februari lanceerde Nadine Morano, staatssecretaris voor het gezin, de States General of Childhood. Het doel? Zet een werkgroep op om kinderen beter te beschermen. Een project waarvan de conclusies nog worden afgewacht, maar dat de belangrijkste stakeholders niet heeft overtuigd.

Algemene staten voor de kindertijd

 • In feite zijn bijna 80 verenigingen en organisaties, die deze staten algemeen onvoldoende en 'karikaturen' oordeelden, kwam de afgelopen weken bijeen om een ​​boek met klachten te schrijven met 112 punten om te verbeteren: 'We vroegen ons af wat we allemaal gingen doen niet op het gebied van jeugdbeleid en wat kan en moet worden verbeterd, "verklaarde Sylviane Giampino * gisteren tijdens de presentatie van deze grieven.

Verbeter de oorzaak van kinderen

 • Onder de vele genoemde onderwerpen Door deze "algemene" toestanden voor kinderen vinden we onder andere: de voorwaarden voor opvang van jonge kinderen die vernederend zijn, de eliminatie van de positie van Children's Defender, de afname van het aantal leraren, de diskwalificatie van professionals vroege kinderjaren of slechte integratie van kinderen in moeilijkheden, vooral kinderen met autisme.
 • Dit klachtenboek wordt naar de president gestuurd van de Republiek en gepresenteerd aan parlementaire fracties en verenigingen van lokale gekozen vertegenwoordigers.

Meer informatie op: //generalstatisticsforlawning.blogspot.com

Stéphanie Letellier

* Psycholoog, lid van A.NA.PSY.pe (National Association of Early Childhood Psychologists) en het collectief "pasde0deconduite"


Video: Zo pimp je je trui met een coole tekening. Tina (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Bhric

  Dit uitstekende idee moet opzettelijk zijn

 2. Zolotilar

  .. zelden .. het is mogelijk om te zeggen, deze uitzondering :)

 3. Ohini

  wonderbaarlijk, zeer vermakelijke informatie

 4. Carel

  Hartelijk dank voor de hulp in deze vraag, nu zal ik het weten.

 5. Najin

  Ja, jongens kwamen eraf: o)Schrijf een bericht