Uw kind 3-5 jaar

Een vakantieboek, waarom niet?

Een vakantieboek, waarom niet?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nee, nee, nee! Tijdens de vakantie werken peuters niet. Ze spelen de hele dag! Behalve dat, soms, zij het zijn die een notitieboekje van vakantie claimen ... Hier zijn twee, erg vriendelijk en speels!

Voor 2-3 jaar: kleuren en vormen

 • Vormen en kleurenhet is het programma van het kleine en middelgrote gedeelte! We beginnen nu met dit grappige kleine oefenboek. De aanbetaling Kleur geel de citroen of de maan; in het blauw, de walvis en de laarzen. En plaats nog steeds een van de 50 stickers correct: bijvoorbeeld een rode kerel in elke rode vrachtwagen. Hij had het fout? Niet serieus! Ze zijn verplaatsbaar!
 • In het tweede deel van de notebook, ontdekt het kind de vormen ... Kleine oefeningen zeer aangepast, met een progressie bedacht door een kleuterleidster. Edities Hatier, 3,20 €.

Al 3-4 jaar: mijn notitieboek om met de woorden te spelen

 • Met de oudere is het serieus! Dit kleine, goed ontworpen notitieboek helpt het kind om woordenschat te ontwikkelen door middel van raadsels, spelletjes en kinderliedjes. Voorbeeld: het kind moet goed naar het beeld van de badkamer kijken en alle voorwerpen aan de zijkant vinden. Aan hem dan om ze een naam te geven en uit te leggen wat ze dienen ...
 • Kleine leuke oefeningen alleen als jij, zijn vader of moeder, aan zijn zijde blijft. Omdat het doel uiteraard is om opnieuw te spelen! Edities Nathan, 5 €, bestaat ook 4-5 jaar en 5-6 jaar.

Agnes Barboux


Video: Boektrailer: Young Scientist vakantieboek 2018 (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Bancroft

  Ga ook door.

 2. Fraynee

  Won't you give me the minute?

 3. Hwitcumb

  Naar mijn mening is dit duidelijk. Ik raad je aan Google.com te zoeken

 4. Joseph

  Neshtyak!)) 5+Schrijf een bericht