Uw kind 3-5 jaar

Een verdriet van liefde op zijn leeftijd, is het mogelijk?

Een verdriet van liefde op zijn leeftijd, is het mogelijk?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Romantisch ontluikend, je kind is verliefd (e) kameraad ... die niet aan zijn verwachtingen voldoet. Zo klein en heb je al hartproblemen? Weet hoe je hem kunt helpen.

Als je op een avond thuiskomt van school, is je kind verdrietig. Straf van de minnares, verloren deken? Nee, hij vertrouwt je toe dat zijn geliefde (n) niet met hem wil trouwen als ze opgroeien ... Voor zijn kleine mijn ben je perplex. Moeten we lachen of ons zorgen maken?

Een echt hartzeer?

 • Wie sprak eerst over liefde? Hij heeft meer dan eens genoemd dat andere kind van het andere geslacht met wie hij in de pauze speelt, en de vraag "Is dit je geliefde?", Antwoordde hij zeker ja. Maar als de gehechtheid zeker heel sterk is, kan praten over liefde en echte hartzeer buitensporig zijn.
 • Hij wilde echter trouwen. Kinderen spelen papa en mama. Ze beloven later te trouwen en soms een kus te stelen. Maar het is vooral een spel: ze leven dit verhaal op dit moment, en als een van hen eindelijk weigert "later te trouwen", is het misschien het tegenovergestelde van de volgende dag.
 • Het leren van de liefdesparade gaat gepaard met echte emoties. Hij grinnikt, ze bloost. Hij vlucht, ze achtervolgt hem, ze kijkt weg en maakt zich zorgen.

Hoe kunt u uw kind troosten na een liefdesverdriet?

 • De beste manier om hem te helpen is om de tijd te nemen om te chatten met je kind, zonder te bagatelliseren wat hij leeft. Hij voelt zich ongelukkig, ontkent zijn probleem niet. Vraag hem. Het ideaal is om hem vragen te stellen zodat hij zijn emotie kan loslaten. "Hoe voel je je, heb je gehuild, doet het je net zoveel pijn als voorheen of iets minder?"
 • Laat hem vooral vrijuit spreken en zo min mogelijk ingrijpen. Vind de juiste woorden. Deze aflevering is een gelegenheid om te bespreken, als je het nodig vindt, wat liefde is, om te praten over relaties tussen jongens en meisjes zonder een foto te idyllisch of te zwart te maken.

  1 2


  Video: Onmogelijke Liefde Loslaten En Verwerken In 3 Simpele Stappen (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Bple

  Mee eens, nuttig bericht

 2. Daicage

  avondmaal)))) als je ernaar kijkt - je zult het niet willen

 3. Aghaderg

  Ik bedenk dat u zich vergist. Schrijf me in PM.

 4. Baltasar

  de waanidee├źn van koorts die datSchrijf een bericht