Welzijn

Een gymles online, vind je het leuk?

Een gymles online, vind je het leuk?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben je zwanger of net bevallen en wil je graag voor je lijn zorgen, maar kun je geen tijd of motivatie vinden om naar de sportschool te gaan? De website www.walea-club.com is de oplossing voor u! Het concept: een online abonnement op gepersonaliseerde gymlessen.

  • Toekomstige of jonge moederheb je geen tijd of motivatie om naar de sportschool te gaan? De website www.walea-club.com, die online fitness- en yogalessen voor elke vrouw biedt, is er om je een turnkey-oplossing te bieden.

Gymlessen online

Het principe is eenvoudig: alle cursussen, geleverd in de vorm van streaming video's, volgen een educatief pad waarmee u de oefeningen thuis kunt doen.

  • Elke beweging het samenstellen van een sessie wordt eerst volledig weergegeven.
  • De juiste positionering dan worden de fouten die u in gevaar kunnen brengen, gedetailleerd.
  • De cursus begint. Je hebt tijd om jezelf te plaatsen en je blijft gefocust op de oefening door je te laten leiden door de stem van de coach zonder zelfs naar het scherm te hoeven kijken

Klassen speciaal ontworpen voor aanstaande moeders

  • De club 9 stelt een aantal disciplines voor die zijn aangepast aan zwangere vrouwen. U vindt yogalessen en prenatale gym.
  • Hoeveel kost het? 9, 90 € TTC per maand. Met dit pakket hebt u toegang tot alle cursussen die op de site beschikbaar zijn, 24 uur per dag, 24 uur per dag, geen verplichting tot duur of registratiekosten.
  • Meer info: www.walea-club.com

Stéphanie Letellier

Onze postnatale sportschoolvideo's.


Video: un día en el gym. Daviss Online (Oktober 2022).