Anders

Een allergie, die een specifieke medische opvolging veronderstelt?

Een allergie, die een specifieke medische opvolging veronderstelt?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit het 6e nummer van de collectie "Essentials of: 72 tips to allergies", verkocht met het februarinummer van. Vandaag wordt de allergie gevolgd en behandeld.

  • We kunnen praten over het probleem van allergie als een ziektewe behandelen het niet altijd als zodanig. Logica, want afgezien van reacties op het allergeen, doet je kind het zo goed. Het is dus gemakkelijk om te vergeten dat het erg slecht kan zijn als het wordt blootgesteld. We zijn voorzichtig, we respecteren uitzetting, de tijd verstrijkt ... en we worden minder voorzichtig.
  • In het ideale geval houd je je ogen wijd open, zelfs als de symptomen zeldzaam zijn en van lage intensiteit. Simpelweg omdat het allergische terrein constant evolueert bij kinderen.

U hoeft niet te overleggen als u weet hoe gevoelig het is

  • Fout! Zelfs als het je duidelijk lijkt dat je kind allergisch is voor de kat (of iets anders), zoals papa en oma. Ten eerste omdat alleen tests de intensiteit van de allergie en dus de noodzakelijke uitzettingmaatregelen kunnen bepalen, en ze niet noodzakelijk ingrijpend zijn om effectief te zijn.
  • Omdat je moet bewijzen dat het kind echt allergisch is, wat niet zo vanzelfsprekend is. Het kan voor sommige dingen onverdraagzaam zijn, maar niet echt allergisch. Ten slotte, omdat het een gelegenheid is om alle schuldige allergenen te identificeren, inclusief degenen die nog geen zichtbare reactie hebben geactiveerd. U bent overtuigd?

Sophie Viguier-Vinson

Allergieën: andere tips.

Vind meer informatie in "Essentials of: 72 tips om met allergieën om te gaan", verkocht met het nummer van februari 2011.

Slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.


Video: huisstofmijt allergie bij volwassenen (Oktober 2022).