Uw kind 3-5 jaar

Een app om kinderen in eerste hulp te trainen

Een app om kinderen in eerste hulp te trainenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het leren van de acties die het spelen redden is wat een gratis applicatie biedt aangeboden door de brandweer van Parijs.

Een app om op een leuke manier te leren hoe je eerste hulp kunt verlenen

  • Huishoudelijke ongevallen zijn de belangrijkste doodsoorzaak voor kinderen van 1 tot 14 jaar. In plaats van bepaalde acties voor kinderen te verbieden, waarom zou u hen dan niet leren het juiste gedrag aan te nemen? Volgens experts kunnen ze in een noodsituatie al heel vroeg effectief zijn. "Vanaf 18 maanden kan een kind eenvoudige veiligheidsregels en verboden begrijpen, zoals uw vingers niet in de deurposten steken, een oven niet aanraken ... Na 2 jaar kunnen we beginnen hem verantwoordelijk te maken, hem betrekken bij het gezinsleven (de tafel dekken, zorgen voor een dier ...) en hem aanmoedigen om zichzelf te doen gelden ".
  • Het leren van de acties die het spelen redden is wat Everyday Heroes biedt, een applicatie aangeboden door de brandweer van Parijs.
  • Gelanceerd door Lifeaz, een Franse start-up die een defibrillator startte, verbonden, deze applicatie is volledig gratis, het is beschikbaar in de Apple Store en de Play Store.
  • Via bijna honderd mini-games worden kinderen (en hun ouders) uitgenodigd om zichzelf te projecteren in alle mogelijke situaties (malaise, branderig gevoel, stikken, hartstilstand ...) waardoor ze zichzelf kunnen trainen in de acties die hun leven redden. speelse manier.

Een boekje voor kinderen

  • Nog steeds in het idee om de jongste op te leiden, heeft de nationale federatie van brandweerlieden in Frankrijk een kleine geïllustreerde gids gepubliceerd:40 noodacties bij een huiselijk ongeval (Edities Larousse), verzamelt 40 kaartentips om te weten hoe te anticiperen en te reageren. Met voor elke situatie specifiek advies voor kinderen. € 3,95. Waar het te vinden?


Video: 'Topsport is alleen voor rijke kinderen' (September 2022).