Anders

Een barrière voor trappen

Een barrière voor trappenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de infos uit de nieuwe uitgave van de collectie "Les Essentiels d ': 80 tips om het van 0 naar 2 jaar vooruit te helpen", verkocht met het oktobernummer van. Zoom vandaag in op zijn beveiliging.

  • Rond 2 jaar verbetert uw kind zijn stap en ga alleen de trap op en af. Om te voorkomen dat het valt, bevestigt u een veiligheidsbarrière, met een interval van minder dan 10 cm tussen de staven, en brengt u antislip plakband aan op de treden. Vergeet ook niet om hoge sloten op de kelder- en zolderdeuren te zetten.
  • Als een barrière essentieel is boven aan de trap is hij ook naar beneden om te voorkomen dat hij valt terwijl hij naar boven probeert te klimmen. U kunt de slagboom op de 2e of 3e stap plaatsen, zodat uw kind op de eerste kan trainen.

Een stabiele kinderstoel

  • Je peuter zit graag in zijn stoel op jouw lengte. Sommige veiligheidsregels zijn noodzakelijk: zelfs als u er bent, maak het altijd vast. Trots op zijn nieuwe motorische vaardigheden, kon hij plotseling opstaan ​​en vallen. Zelfs als hij gehecht is, laat hem nooit alleen. Ten slotte moet hij, indien mogelijk, zijn kinderstoel tegen een muur plaatsen, zodat hij niet speelt om te schommelen.

Stéphanie Letellier

Vind meer informatie in "Essentials of: 80 tips om hem te helpen van 0 tot 2 jaar vooruit te gaan", verkocht met het oktobernummer van, zakformaat.

Andere essentiële tips.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, Dukan-dieet, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.