Je baby 0-1 jaar

Een mond om te ... proeven

Een mond om te ... proeven


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sinds de geboorte krijgt je baby uitsluitend melk, maar na 4 of 5 maanden heeft hij andere smaken ontdekt op het moment van diversificatie. Zout, zoet, bitter of zoet ... hij maakt, als en als zijn culinaire ervaringen, kennis met nieuwe smaken en texturen die niet zijn gepubliceerd. Beetje bij beetje zal zijn smaak worden opgebouwd waardoor hij een persoon op zichzelf wordt. Op voorwaarde dat je geleidelijk aan gaat voor een zacht ontwaken: "Eten met een lepel is niet voor alle kinderen duidelijk. Ze gaan van de borst of de fles, die hun mond permanent vulde, naar deze nieuwe koud voorwerp dat hen discontinu voedt. Ze zullen moeten wennen aan dit "niets" en het vullen met uw geruststellende woorden ", zegt Anne Gatecel. Het zal hetzelfde zijn tijdens de ontdekking van de stukken, waaraan zijn mond en zijn gehemelte niet gewend zijn en die de eerste keer van streek kunnen zijn en afstoten.

  • Rond 4 of 5 maanden ontdekt uw baby andere smaken op het moment van diversificatie. Zout, zoet, bitter of zoet ... hij maakt, als en als zijn culinaire ervaringen, kennis met nieuwe smaken en texturen die niet zijn gepubliceerd.
  • Beetje bij beetje zal zijn smaak worden opgebouwd waardoor hij een persoon op zichzelf wordt. Op voorwaarde dat je geleidelijk aan gaat voor een zacht ontwaken: "Eten met een lepel is niet voor alle kinderen duidelijk. Ze gaan van de borst of de fles, die hun mond permanent vulde, naar deze nieuwe koud voorwerp dat hen discontinu voedt. Ze zullen moeten wennen aan dit "niets" en het vullen met uw geruststellende woorden ", zegt Anne Gatecel.
  • Het zal hetzelfde zijn tijdens de ontdekking van de stukken, waaraan zijn mond en zijn gehemelte niet gewend zijn en die de eerste keer van streek kunnen zijn en afstoten.


Video: #34 WHAT'S IN MY MOUTH?? CHALLENGE. (Oktober 2022).