Je baby 0-1 jaar

Een mond ... om te bijten

Een mond ... om te bijten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een kleine en stevige druk en dit is je peuter die tijdens het voeden aan je borst knabbelt. Als het niet leuk is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Volgens Myriam Szejer maakt dit deel uit van de normale ontwikkeling van uw kind: "Rond 8 maanden wil het kind in plaats van zich te identificeren met zijn moeder slikken en kannibaliseren bij het voeden. is een aspect van de orale drive. " Door je te bijten, uit je kind ook alle frustratie van gespeend te zijn. Een "nee" -firma, en indien nodig herhaald, zal voldoende zijn om uw kleine bijter te kalmeren die wacht tot dit sociaal wordt gestructureerd.

  • Een kleine en stevige druk en dit is je peuter die tijdens het voeden aan je borst knabbelt. Als het niet leuk is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Volgens Myriam Szejer maakt dit deel uit van de normale ontwikkeling van uw kind: "Rond 8 maanden wil het kind in plaats van zich te identificeren met zijn moeder slikken en kannibaliseren bij het voeden. is een aspect van de orale drive. " Door je te bijten, uit je kind ook alle frustratie van gespeend te zijn. Een "nee" -firma, en indien nodig herhaald, zal voldoende zijn om uw kleine bijter te kalmeren die wacht tot dit sociaal wordt gestructureerd.
  • Als hij een kindermeisje bijt, is dit niet altijd een vorm van directe agressie, maar het kan een manier zijn om contact met de ander op te nemen om het te 'absorberen'. Leg rustig uit dat dit niet gebeurt. Deze impuls valt vaak samen met een pijnlijke tandaanval die hij zo goed mogelijk verlicht: "Geef hem een ​​bijtring waar hij naar believen op kan kauwen, het zal helpen", adviseert Anne Gatecel.

Stéphanie Letellier, met de medewerking van Anne Gatecel, psycholoog en psychomotor, en Myriam Szejer, kinderpsychiater en psychoanalyticus.


Video: René moet keihard lachen om 'overlevingsexpert' bij Man bijt Hond. VERONICA INSIDE (Oktober 2022).