Je baby 0-1 jaar

Een mond om ... te glimlachen

Een mond om ... te glimlachen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tot 6 maanden lacht je baby naar iedereen om hem heen, zonder onderscheid: "Hij doet het onbewust door de afscheiding van een neuropeptide in zijn hersenen, maar het is niet leeg ... De woorden hij In ruil daarvoor is hij in staat om zijn toekomstige glimlach op te bouwen, en hij begrijpt dat deze grimas, die hij nog niet helemaal onder de knie heeft, tevredenheid rondom hem opwekt, en hij verleiding ontdekt ", analyseert Myriam Szejer. Net als in zijn eerste gebabbel, is het erg belangrijk om zijn glimlach te beantwoorden, zodat een affectieve interactie tussen jou en hem wordt gecreëerd: "Deze uitwisselingen zullen helpen de band van gehechtheid te bevorderen. het risico is emotionele onzekerheid bij uw kind te creëren, "merkt Anne Gatecel op. Maar wie kon zijn glimlach weerstaan?

  • Tot 6 maanden lacht je baby naar iedereen om hem heen, zonder onderscheid: "Hij doet het onbewust door de afscheiding van een neuropeptide in zijn hersenen, maar het is niet leeg ... De woorden hij In ruil daarvoor is hij in staat om zijn toekomstige glimlach op te bouwen, en hij begrijpt dat deze grimas, die hij nog niet helemaal onder de knie heeft, tevredenheid rondom hem opwekt, en hij verleiding ontdekt ", analyseert Myriam Szejer.
  • Net als in zijn eerste gebabbel, is het erg belangrijk om zijn glimlach te beantwoorden, zodat een affectieve interactie tussen jou en hem wordt gecreëerd: "Deze uitwisselingen zullen helpen de band van gehechtheid te bevorderen. het risico is emotionele onzekerheid bij uw kind te creëren, "merkt Anne Gatecel op. Maar wie kon zijn glimlach weerstaan?


Video: 25 BRILJANTE HACKS OM HOLLYWOOD GLIMLACH TE KRIJGEN (Oktober 2022).