Je baby 0-1 jaar

Een mond ... om te zuigen

Een mond ... om te zuigen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Aangedreven door de navelstreng tijdens de zwangerschap, moet uw baby nu meerdere keren per dag zogen om te voeden. Een behoefte niet alleen fysiologisch. Tijdens deze momenten van uitwisseling, borst of fles, is het begrip plezier en interactie ook erg belangrijk. Hij identificeert zich met jou, zijn moeder, die hem geleidelijk zal toelaten zichzelf te individualiseren door zijn eerste beperkingen op te leggen, bijvoorbeeld het wachten tussen twee voedingen. Door deze frustraties, vergezeld van geruststellende woorden zodat het ze gemakkelijker ondersteunt, wordt uw kind ook sociaal.

  • Aangedreven door de navelstreng tijdens de zwangerschap, moet uw baby nu meerdere keren per dag zogen om te voeden.
  • Een behoefte niet alleen fysiologisch. Tijdens deze momenten van uitwisseling, borst of fles, is het begrip plezier en interactie ook erg belangrijk. Hij identificeert zich met jou, zijn moeder, die hem geleidelijk zal toelaten zichzelf te individualiseren door zijn eerste beperkingen op te leggen, bijvoorbeeld het wachten tussen twee voedingen.
  • Door deze frustraties, vergezeld van geruststellende woorden zodat het ze gemakkelijker ondersteunt, wordt uw kind ook sociaal.


Video: Sahil laat zich zuigen (Oktober 2022).