Anders

Een kamer zo belangrijk!

Een kamer zo belangrijk!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "Les Essentiels d ': 57 trucs om goed te groeien van 2 tot 4 jaar", verkocht met het novembernummer van. Zoom vandaag in op zijn kamer.

  • Om zijn verbeelding de vrije loop te laten en spelen zoals hij wil, wat is beter dan zijn kamer? Meubels op zijn grootte, een klein bureau om te tekenen, een stoel en een niet te hoog dressoir, helpen uw kind een beetje meer autonomie te verwerven.
  • Deze plaats is van hem en hij speelt graag alleen, wetende dat je niet ver weg bent. Als hij deze kamer deelt met een broer of zus, probeer dan twee afzonderlijke plaatsen te creëren zodat iedereen "alleen voor hem" ruimte heeft. Als u verhuist, kunnen kleedkamers uw kind angstig maken. Zijn lagers zullen overstuur zijn. En zal zijn speelgoed goed zijn in het nieuwe huis? Om het niet te destabiliseren, herschikt u eerst uw slaapkamer in het nieuwe huis en plaatst u het meubilair op dezelfde plaats. Een eenvoudige manier om het te beveiligen.

Zijn speelgoed bewaren

  • Vóór 5 of 6 jaar ziet uw kind geen interesse in het opruimen van zijn kamer, het begrip orde is hem totaal onbekend. Aan de andere kant stelt zijn psychomotorische vaardigheden hem in staat om zijn speelgoed in kratten te plaatsen en het is voldoende om duidelijker in zijn kamer te zien. Als hij klaar is met spelen, vraag hem dan niet om alles zelf terug te zetten, hij zal het niet kunnen doen.
  • Laat hem in plaats daarvan zien hoe het te doen door hem te machtigen: "Ik berg de kleine auto's op en jij stopt de kubussen erin. Wie zal eerst eindigen?" Om het gemakkelijker te maken, kun je ook kleine dozen met doorzichtige opslag kopen en een foto op elk van hen plakken zodat hij begrijpt beter wie in welke doos gaat. Een methode die je misschien al hebt gebruikt om je in je schoenen te vinden ...

Stéphanie Letellier

Andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "The Essentials of: 57 tips for it to groeit well from 2 to 4 years", verkocht met het novembernummer van, zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, Dukan-dieet, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.


Video: Wie is er in jouw kamer? Aqil Radjab (Oktober 2022).