Je kind 3-5 jaar

Een speurtocht? Een goed idee voor zijn verjaardag!

Een speurtocht? Een goed idee voor zijn verjaardag!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bied je kind een speurtocht aan en hij zal de gelukkigste zijn! Maar wees voorzichtig, het kan niet worden geïmproviseerd, neem de tijd om het alleen of met behulp van een boek voor te bereiden.

Blijf eenvoudig met een peuter

  • Stel je een circuit voor in je tuin of op het plein: beginpunt de brievenbus, de grote eik, dan de bank, de drempel van de deur, de lade van geranium, de bypass ... Vermijd de gevaarlijke plaatsen. Denk aan het aantal fasen dat de duur van het spel bepaalt.Een dozijn is niet slecht voor peuters van 4-5 jaar.
  • Nummer de stappen in bulk. Bij elke stap moet u (onder een bank, in een bloempot ...) een woord verbergen waarop de volgende stap wordt aangegeven. Voel je vrij om de berichten te variëren: charade, rebus, foto, klein gedicht dat je aan de kleintjes voorleest.
  • Je kunt het aanpassen tot het aantal kleine gasten, tot de leeftijden met raadsels en rebus min of meer moeilijk, en om het binnen of buiten te realiseren. Bovendien is er weinig materiaal nodig: papieren, potloden, schatten: een zakje snoep dat iedereen mee kan nemen na het feest!

Voor de ouderen: boeken

Van 5-6 jaar oud: mijn onvergetelijke schattenjacht

  • Een collectie die turnkey-speurtochten aanbiedt op hun favoriete thema's: ridders, prinsessen ... Wat een leuk uurtje voor je kleine groep kinderen, met een verhaal om te vertellen, raadsels om te snijden.
  • Ed. Fleurus, 5,95 €.
  • Waar dit boek te vinden?

Van 7-8 jaar oud: 25 speurtochten

  • Je grote wil een maxi-verjaardagsfeest organiseren voor ... aanstaande zaterdag? Oef, hier kom je naar buiten! U wordt verwend met de 25 originele scenario's, gesorteerd op thema: wetenschap, geschiedenis, dieren ... op voorwaarde dat u nog wat tijd besteedt om alles op te ruimen.
  • Ed. Milaan, 11 .
  • Waar dit boek te vinden?

Agnes Barboux

Geef hem een ​​grote verjaardag: ons advies.

Films, uitstapjes, dvd's ... deel je goede vrijetijdsideeën tussen ouders op onze Vrije tijd forum.


Video: EEN SPEURTOCHT UITZETTEN?!? Hoe doe je dat? (Oktober 2022).