Nieuws

Een zwangere vrouw ... 10 maanden!

Een zwangere vrouw ... 10 maanden!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Tadzjikistan is een vrouw haar tiende maand van zwangerschap begonnen. Ondanks deze vertraging weigeren de artsen met de bevalling omdat de baby te klein is. Zal ze op een dag bevallen? (Nieuws van 01/04/10)

 • In Dushanbe, hoofdstad van Tadzjikistan, het geval van een zwangere vrouw van 10 maanden is de oorzaak van een polemiek in het medische Tadzjiekse korps. De 42-jarige moeder heeft al vijf kinderen en is sinds afgelopen juni zwanger van haar zesde.
 • Hoewel ze haar termijn heeft gepasseerd Bijna vier volle weken weigeren de artsen in het ziekenhuis waar ze wordt gevolgd met de bevalling. Ze denken dat de baby te klein is en niet ontwikkeld genoeg om op de wereld te komen. Volgens hen zou een verlengd verblijf in de buik van zijn moeder alleen maar nuttig zijn.
 • Veel studies hebben bewezen dat wanneer een termijn wordt overschreden, de bevalling absoluut moet worden uitgelokt. Het vruchtwater wordt afgebroken en zuurstof heeft een moeilijkere tijd om de baby te bereiken. Deze zeer controversiële beslissing kan het leven van het kind in gevaar brengen, maar ook dat van zijn moeder.
 • Helaas, deze vrouw heeft geen andere keuze dan zich te onderwerpen aan de beslissingen van haar artsen, omdat er slechts één moederschap is in de hoofdstad van dit land, de armste van de voormalige Sovjet-Unie.

Alison Novic


Video: Zwangerschap van week tot week (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Bryen

  Best een goed onderwerp

 2. Taithleach

  Ik ben eindig, mijn excuses, maar het komt niet helemaal in de buurt van mij. Kunnen de varianten nog bestaan?

 3. Nizil

  Wat een goede zin

 4. Aibne

  Je hebt ongelijk. Ik ben er zeker van. We moeten bespreken.

 5. Praza

  Dit is een kostbaar ding

 6. Teague

  Ja het is science fiction

 7. Bar

  Daarin zit iets. Duidelijk, hartelijk dank voor de informatie.Schrijf een bericht