Uw kind 3-5 jaar

"Een verhaal voor mijn kind"

"Een verhaal voor mijn kind"


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Velen van jullie hebben deelgenomen aan onze wedstrijd "Een verhaal voor mijn kind". Hier zijn enkele verhalen van onze winnaars om met uw kind te delen. Voel je vrij om ze af te drukken en te bewaren. Veel leesplezier!

EEN GESCHIEDENIS VOOR MIJN KIND

Velen van jullie hebben deelgenomen aan onze wedstrijd "Een verhaal voor mijn kind". Vind enkele verhalen van onze winnaars om met uw kind te delen. Voel je vrij om ze af te drukken en te bewaren. Veel leesplezier!

Léo en Léa's boerderijvakanties

"Zoals elke zomer, terwijl hun ouders werken, gaan de tweeling Léo en Léa hun vakantie doorbrengen bij opa's en opa's, ze hebben veel geluk omdat oma en oma op een grote boerderij met dieren wonen." ... ontdek snel verhaal van Véronique, een van de winnaars van onze wedstrijd.

Richting de boerderij!

Zoë de boei

"Een jaar, een heel jaar, dat Zoë, de boei, verschrompeld, gerimpeld, leeggelopen wachtte in een donkere hoek van de zolder" ... Klaar voor ons verhaal van de dag? Grégory heeft deze leuke boei uitgevonden voor onze wedstrijd.

Ik ontdek het verhaal van Zoe.

Clic Clac de krab

"Clic-Clac is een kleine krab die op Corsica woont, hij speelt graag met andere kleine krabben, om met zijn vader en zijn moeder te wandelen, zeewier en garnalen te eten en vooral om naar de zee te kijken. dat er daar is, aan het einde van de zee "... Ontdek het verhaal van Chloe, een van de winnaars van onze wedstrijd.

Wat v Clic Clac?

Elliot, Harold en de zon

"Het is de eerste ochtend van vakantie Elliot en Harold zijn wakker, ze denken aan de goede tijden dat ze naar de zee gaan." Maar er is iets niet zoals gebruikelijk ... "Wat staat te wachten de twee boefjes? Lees snel het verhaal van Celine, een van de winnaars van onze wedstrijd.

Wat gebeurt er in dit verhaal?

Lili en de rups

"Lili houdt van de vakanties in het land in Mamie's huis, in Mamie is er een grote tuin, waar je ongelooflijke dieren kunt ontdekken ..." Laten we Lili ontmoeten met dit prachtige verhaal geschreven door Stephanie voor onze wedstrijd.

Het verhaal van Lili.

De zebra die zijn strepen had verloren

"Op een mooie zomerochtend, terwijl hij op het strand loopt, ziet Nino een witte pony snikken aan de rand van het water ... Hij nadert ...": dit is ons verhaal van de dag, geschreven door Laure , die een van de winnaars is van onze wedstrijd "Een verhaal voor mijn kind".

Ik ontdek het verhaal.

De kleine oren

"Thomas zat op zijn kleine houten stoel en verveelde zich en voor hem las zijn opa zijn krant terwijl hij geniet van de rust en de zon ..." Vanessa neemt ons mee naar de bergen met dit verhaal vol poëzie. De kleine oren, wie is het?

Ik ga naar de bergen met het verhaal van Thomas.

1 2


Video: Adam Spencer: Why I fell in love with monster prime numbers (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Tulkis

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken. E -mail me op PM.

 2. Francisco

  Ik kan nu niet deelnemen aan discussie - het is erg bezet. Zeer binnenkort zal ik noodzakelijkerwijs de mening uiten.

 3. Gardazragore

  Zonder opties....

 4. Inocencio

  Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het mis. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, het praat met je.

 5. Ator

  Goede post! Ik heb het met veel plezier gelezen. Nu zal ik je blog vaker bezoeken.Schrijf een bericht