Keuken

Een op maat gemaakte olie voor de maaltijden van uw baby

Een op maat gemaakte olie voor de maaltijden van uw baby


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft je baby dagelijks vet op zijn bord nodig. Hij heeft 3 keer meer nodig dan een volwassene in verhouding tot zijn gewicht. Maar pas op, niet alle oliën zijn gelijk! Met Quintesens babyolie zijn hier 6 biologische oliën in één fles. Het combineert alle essentiële voedingsstoffen voor de juiste ontwikkeling van je kleintje. Zoom in op deze 100% natuurlijke olie die voor al zijn maaltijden zorgt voor de baby!

Een 6 in 1 olie voor mijn babyMoedermelk, van nature vet voedsel, is het referentievoedsel voor Baby de eerste maanden van zijn leven. Op het moment van diversificatie van de voeding is het belangrijk om voldoende vet aan uw maaltijden toe te voegen om dat vet in de moedermelk of kunstmatige melk te vervangen.

Voor een optimale dekking van de voedingsbehoeften van de baby heeft Quintesens de "Baby" -olie gemaakt door 6 hoogwaardige aanvullende oliën te combineren:

• 5 Bio-koudgeperste plantaardige oliën voor volledige en aangepaste inname van Omega-3, Omega-6 en Vitamine E.

• 1 ontgeurde en gezuiverde zeeolie voor een exclusieve inname van DHA, de Omega 3 van de hersenen, het hart en het netvlies.

Geproduceerd in Frankrijk, is dit op maat gemaakte organische mengsel ontwikkeld door voedingsdeskundigen en een natuurgeneeskundige op basis van de officiële voedingsaanbevelingen voor kinderen van 4 tot 36 maanden.

Het is de enige olie die essentiële voedingsstoffen van Baby 5 garandeert, waaronder DHA essentieel voor een goede ontwikkeling van de hersenen en de motor.

Ultra handig, een theelepel per maaltijd is voldoende om de behoeften van baby-energie en essentiële voedingsstoffen te dekken.

Deze mix van oliën wordt de gezondheidsbondgenoot van zijn vroege jaren.

Een bondgenoot des te waardevoller omdat lipiden een vitale rol spelen in het metabolisme en de psychomotorische ontwikkeling van baby's. Neem het niet lichtvaardig op ...

Quintesens, een merk dat zich inzet voor gezond en duurzaam voedsel!

De opeenvolgende voedselschandalen herinneren ons elke dag hoeveel de voedselindustrie onze gezondheid en onze planeet heeft opgeofferd op het altaar van winst!

Overtuigd van de rol van voeding op onze gezondheid en ons milieu, vindt Quintesens dat een consument nooit moet kiezen tussen gezond eten, plezier maken, biologisch eten of lokaal eten!

Daarom worden alle producten in Frankrijk ontwikkeld door een comité van experts bestaande uit voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen, culinaire koks en landbouwdeskundigen. Je hebt dus de garantie van producten die tegelijkertijd goed zijn voor de gezondheid, hebzuchtig en meer Bio dan Bio!

Zonder enig compromis!

De mening van Patricia Boulos, diëtiste-voedingsdeskundige-expert in lipidenWaarom zou ik olie aan een baby geven?

"Er zijn twee goede redenen om olie aan het dieet van de baby toe te voegen, de eerste is om veel energie te geven, baby's maken een zeer snelle groeifase door en daarvoor hebben ze veel calorieën nodig. De oliën zijn van nature geconcentreerd in energie, het is het perfecte voedsel voor een zeer kleine maag. De tweede reden betreft de voedingskwaliteit van de oliën Ten tijde van de diversificatie neemt het deel van melk geleidelijk af, maar de behoeften aan zuren Essentieel vet is nog steeds erg belangrijk, en goed geformuleerde oliën die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen (Omega-3, Omega-6 en) nemen het over om aan de behoeften van het kind te voldoen. "

Op welke leeftijd kunnen we de olie introduceren zodat het lichaam van de baby op zijn best profiteert?

"Van de voedseldiversificatie, dat wil zeggen tussen de 5 en 8 maanden volgens de baby's.

Zodra het kind de smaak van gekookte groenten "aard" heeft ontdekt en geaccepteerd, zal het worden voorgesteld met een straaltje olie. De olie komt snel genoeg in de plaat van de baby's. Het is een basisvoedsel, verteerbaar en cruciaal voor hun evenwicht. "

Hoeveel en hoe vaak moet de olie worden geïntroduceerd?

"Net als bij andere voedingsmiddelen, begin met kleine hoeveelheden, verhoog geleidelijk. Om je een benchmark te geven, streef je ongeveer 1 tot 2 theelepels omega-3-rijke olie per dag gedurende 6 tot 12 maanden dan minstens 2 of 3 theelepels per dag na de leeftijd van één. "

Wat zijn de tips voor gebruik?

"In al zijn gerechten en bij voorkeur koud: op gekookte groenten, zelfs compotes van fruit, aardappelpuree, papjes, soepen of filet op een goed gekookte vis of folie. toegevoegd aan de kleine babypotten. "

Wat zijn de verschillen tussen babyoliën op de markt?

"Ze zijn allemaal organisch en benadrukken hun Omega 3-gehalte, vaak geleverd door raapzaadolie. De meest interessante oliën (en meest praktische) zijn die waarin verschillende complementaire oliën worden gecombineerd. Omega-3 maar ook Omega-6 en vitamine E. Mijn voorkeur gaat uit naar mengsels van organische oliën die DHA bevatten, Omega-3 essentieel voor de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies.

Wat garandeert het biologische label AB?

"Organische virgin oliën zijn oliën waarvan de zaden nooit zijn behandeld en die eenvoudig zijn geperst en gefilterd, een puur natuursap zonder chemische residuen.

Het kiezen van een biologische olie is de garantie voor een olie van betere kwaliteit, waarbij de voedingsstoffen maar ook de smaken beter worden bewaard. Bio voorkomt ook dat kinderen worden blootgesteld aan bepaalde kunstmatige verbindingen die hun groei kunnen verstoren. "

We horen meer en meer over DHA, een specifieke omega-3 die verplicht wordt in babyvoeding? Waarom is deze voedingsstof zo essentieel voor de baby?

"DHA is de meest ontwikkelde en effectieve vorm van omega-3 voor het lichaam.

Het is een essentiële voedingsstof die moet worden gemaakt om baby's van voedsel te voorzien (en trouwens het hele leven trouwens) en wordt in 2020 verplicht in zuigelingenmelk.

DHA komt vooral voor in zeevruchtenproducten: vette vis, visolie en lever, zeealgen. Geef toe dat het geen gewoon voedsel is in het bord van baby's!

Na diversificatie is het belangrijk om voedingsmiddelen (inclusief mengsels van oliën) te kiezen die DHA bevatten om de voedingsbehoeften van kinderen te dekken. "

conclusie

"Zin in het dieet van je baby"

De olie heeft grote deugden voor zijn gezondheid.

Dus een, twee, drie lepels olie (afhankelijk van de leeftijd) en voila!Video: Stay Human - The Reading Movie 2013 (Oktober 2022).