Uw kind 1-3 jaar

Een dag op het platteland

Een dag op het platteland


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben je van plan een landelijke wandeling te maken met je baby of grand-baby? Maak van de gelegenheid gebruik om de bloemen, bomen, velden ... en de kunst van het dutten in de schaduw van platanen te ontdekken!

De apparatuur

  • Welke outfit hem op plaatsen in gevaar brengen? Meisje of jongen, het is het beste om de broek van je kind, een katoenen shirt met lange mouwen, sokken en schoenen aan te trekken om insectenbeten te voorkomen. Plan een verandering in het geval van een patch in een stroom ... en een regenpak om in de auto te laten. Neem indien nodig de nodige lagen mee!
  • De +? Een mini-rugzak voor zijn schatten: schelpen, kiezelstenen, zaden die hij zal oogsten en een vergrootglas om kleine dieren te observeren. Hij zal er trots op zijn om het te dragen!

De reis

  • Kaarten in de hand, bereid uw reis de dag ervoor voor. Zoek de stappen. Ontdek ook wat uw valpunt is. Een beetje hulp om je dag beter te onthouden, om de fauna, de flora, de site te waarderen ... Op routesvertes.com vind je de groene fietspaden of perfect voor kinderwagens. Als u fietsen en rollers meeneemt, vergeet dan niet de helmen!

De snack

  • Op het menu van je kleine prinsdeze keer is er een salade van farfalles met cherrytomaten, ontpitte olijven, parmezaanse kaaskrullen of mozzarella, een beetje Serranoham en een scheutje olijfolie. Nog een leuk idee: kleine broodjes brood (bij voorkeur geen korst, het bestaat!) Met gerookte zalm en kwark, die je associeert met een cherrytomaat of een komkommerkubus! Haal andere picknickideeën op in onze sectie Koken.
  • Vergeet niet dat een donker tafelkleed trekt minder kleine dieren aan.

1 2 3


Video: KALVIJN - NU AL MILJONAIR (September 2022).


Opmerkingen:

  1. Zulkiran

    Volgens mij is hij fout. Ik ben er zeker van. We moeten overleggen. Schrijf me in PM, het praat met je.Schrijf een bericht