Welzijn

Een moeder anticipeert en organiseert

Een moeder anticipeert en organiseert


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is geen antifeministisch principe, het is een voorzorgsbeginsel. Nuance. Nadat de basisprincipes zijn besproken en vervolgens gevraagd, moeten ze worden gerespecteerd. U hebt het voortouw genomen, de risico's beheerst ... nu moet u de vruchten plukken.

Een moeder heeft prioriteiten

Prioriteit betekent vrijheid. Enkele verklaringen. In het weekend kunt u niet alles doen: winkelen en schoonmaken, strijken en dineren op zaterdagavond (8 gasten!) ... U kunt het wel, maar u kunt niet op zondagavond blazen, dat wanneer de kinderen in bed liggen, rond 20.00 uur Geweldig in het weekend!

Leer ventileren. Huishouden bijvoorbeeld. Elke dag een beetje en niet alles alleen voor het weekend. Anders zullen frustratie en ontevredenheid onvermijdelijk op de loer liggen. Doorgaan in de modus van "elke dag een beetje" heeft het extra voordeel dat het uw mentale belasting verlicht ... Weet u, het gewicht op uw schouders bestaat uit alles wat u van plan bent te doen, op een dag zeker ...

Een moeder moet weten hoe ze moet uitstappen

Om zijn huid te redden, is het noodzakelijk om te weten hoe te winnen. Als we in het weekend zijn, denken we niet aan werk. En het tegenovergestelde ook, indien mogelijk. Het lijkt misschien extreem, utopisch, barbaars ... ook niet, maar het is alleen onder deze voorwaarde dat we kunnen vasthouden. Geen parasieten. Het is moeilijk, het duurt even, maar we komen er wel.

Carole Renucci

Ontdek meer tips.


Video: 2013: UP 5 "niveau 3" Alejandra Casado NL ondertiteld door Johanna Kleipool (Oktober 2022).