Welzijn

Een moeder heeft het recht niet perfect te zijn

Een moeder heeft het recht niet perfect te zijn


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je zou graag vasthouden aan het beeld van perfectie, al was het maar om de kleine stemmetjes van schuld te zwijgen die in je fluisteren dat je klaar bent om bergen op te tillen.

Dus een vraag ... Stuurt het perfectionisme van Bree Van de Kamp, de onberispelijke roodharige van Desperate Housewiwes, je het beeld van geluk terug? Om gelukkig te leven, moet je absoluut een glanzende vloer hebben, onberispelijk aangeklede en geklede kinderen, een koelkast gevuld als een mand gewonnen bij de beste loterij. Met 3 eieren kun je een omelet maken en voor één avond zal het heel goed doen!

Een moeder heeft haar grenzen

Een moeder kan kraken. Ze heeft het recht om te zeggen dat ze het niet meer aan kan, dat het teveel voor haar is, dat ze een wezen van emoties is ... Kortom, dat ze alleen een vrouw is die iets anders kan doen in het leven dat organiseren, anticiperen. En haar familieleden hebben de plicht om hem te antwoorden dat ze gelijk heeft, dat ze zich verontschuldigen, zelfs omdat ze haar een tijdje vergeten is en dat ze naar de bioscoop, de hamam, met haar vrienden of alleen moet gaan het is zoals ze wil!

Een moeder is eerst een vrouw

Kappers, manicure, zelfs make-over ... Dit programma is niet alleen op M6. Het kan ook op u van toepassing zijn. Om nieuw, fris, mooi en wenselijk te voelen, geven een nieuw paar schoenen en een kleine trui zuurstof. En als je door de parfumwinkel bent gegaan, probeer dan de nieuwste parfum "Banel". Pschittez, het is gratis. Eindelijk een gratis act in deze wereld van bruten.

Een moeder is een vrouw

En wie zegt dat vrouw zegt: vergelijking, jaloezie ... Relaties tussen vrouwelijke leden zijn vaak erg complex. Ze worden gevoed met vertrouwen en verraad. Eén wachtwoord, vooral tijdens periodes van grote kwetsbaarheid: zeg zo min mogelijk. Of alleen voor altijd aan je vriend, aan je moeder als de relatie sereen is. Om te voorkomen: vertrouwelijkheid over uw persoonlijke leven op het werk. Negen van de tien kansen om terug te komen wanneer je het het minst verwacht.

Carole Renucci

Ontdek meer tips.


Video: IK KAN IETS SPECIAALS MET DON, MILAN EN LINK!! (Oktober 2022).