Nieuws

Een moeder vermoordt haar 8-jarige gehandicapte dochter

Een moeder vermoordt haar 8-jarige gehandicapte dochter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een moeder uit de regio Parijs, vermoordde aan het begin van de week haar 8-jarige meisje, hersenmotor uitgeschakeld. Ze probeerde toen zelfmoord te plegen. De officier van justitie in Rennes sprak over een "drama van wanhoop". (Nieuws van 25/08/10)

  • Oorspronkelijk uit de regio Parijs, deze moeder was twee maanden geleden in Saint-Malo gaan wonen, met haar 8-jarige dochter Meline, een zwaar gehandicapte motor en hersenen. De toestand van het meisje, volledig afhankelijk, vereiste de permanente aanwezigheid van een derde persoon.
  • Een last die te zwaar is geworden voor deze 44-jarige vrouw die eerder deze week het onherstelbare pleegde door zijn dochter te vermoorden en vervolgens te proberen zijn leven te beëindigen. Als de moeder vandaag buiten gevaar is, heeft het kind het niet overleefd. "Een tragedie van wanhoop, zelfs wanhoop", aldus de officier van justitie in Rennes.

Ouders te eenzaam?

  • Het recreatiecentrum Pluriel, die het meisje verwelkomde sinds juni, herinnerde op haar beurt aan de steun die deze ouders nodig hadden "De zorg voor kinderen met een handicap kan niet worden beperkt tot de enige kwestie van hun opleiding, oriëntatie in vestiging of betaling We moeten ons uiterste best doen om te voorkomen dat moeders van kinderen met een handicap gedwongen worden om hun werk te verlaten, de eerste stap in een sociale ballingschap, vaak zonder terugkeer. een zo gewoon mogelijk leven leiden. "
  • Meline's moeder had haar baan als bankbediende verlaten bij de geboorte van haar dochter en zorgde er alleen voor na het verlaten van de vader. Ze wordt nu geconfronteerd met levenslange gevangenisstraf voor moord. Laten we niet vergeten dat de rechtbanken tot nu toe soepel zijn geweest met dit soort tragedies.

Stéphanie Letellier


Video: Bewoners van flat in Ommoord zijn geschokt door de dood van de moeder en haar gehandicapte dochter (Oktober 2022).