Je baby 0-1 jaar

Een pluche voor baby, een idee in het haar

Een pluche voor baby, een idee in het haar


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is vaak het eerste geschenk dat je vrienden denken als ze je op de kraamafdeling bezoeken ... En ze hebben gelijk om je baby te verwelkomen met deze speelgoed-tendresse.

  • Door deze zachte geboortegeschenken, die zacht speelgoed zijn *, in de wieg te leggen, zul je niet alleen degenen tevreden stellen die ze aan jou hebben gegeven, maar ook aan je baby. Installeer de kleinste van zijn knuffels (te groot - zoals het dekbed of kussen - ze kunnen hem stikken) in de hoek van het bed waar je hebt gemerkt dat hij graag "nestelt". Je pasgeboren probeert nog steeds de gezellige cocon van je baarmoeder te vinden. Door deze dempende buik goed te laten stuiteren, bied je hem een ​​deel van de verloren zoetheid en veiligheid.
  • Beer, konijn, tijger? Natuurlijk kent je baby geen van deze soorten, maar zijn kleine hand, willekeurig in hun richting gegooid, maakte snel het verschil tussen het korte haar van de tijger, de schuimende vacht van de beer, het zachte katoen van het konijn .
  • Betastend gaat ze steeds weer op zoek naar deze sensaties en vooral naar degene die ze het leukst vindt om aan te raken. Zijn vingers, die wendbaarder worden, grijpen het oor of de neus van deze aardige vriend. Door hem met volle handpalmen te vangen, kan hij hem optillen, hem voor zijn ogen brengen en zorgvuldig overwegen. Hij zal het niet meer vergeten, hij heeft zijn vriend gekozen!
  • Of het nu knuffelig, kindermeisje, ninnin of gewoon een bedmaat is ... het is aan jou om over hem te waken. Want als je kind het niet vindt wanneer hij het nodig heeft, verwacht dan een ontroostbaar verdriet. En dat is normaal, want na jou, zijn moeder, is de knuffel de meest geruststellende mijlpaal die je kleintje in zijn leven heeft ...

* Alleen degenen die de CE- en eerste leeftijdsverklaring bij zich dragen.

Lees ook: de beste kinderwagens


Video: 35 FANTASTISCHE DIY BARBIE-IDEEËN VAN GEWONE ITEMS (Oktober 2022).