Anders

Nog een dutje!

Nog een dutje!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "Les Essentiels d ': 57 trucs om goed te groeien van 2 tot 4 jaar", verkocht met het novembernummer van. Zoom vandaag in op zijn vooruitgang.

 • Overdag geeft uw kind veel uit en hij voelt waarschijnlijk de behoefte om een ​​dutje te doen om te rusten. Het geschikte moment is tussen de 13 en 14 uur na de maaltijd.
 • Als hij koppig weigert om 's middags te slapen, omzeil dan zijn weigering door aan te bieden om gewoon op zijn bed te liggen met zijn deken, in de duisternis ... de zandman moet voor de rest zorgen. Hoe dan ook, je peuter heeft midden in de dag een rustig strand nodig.
 • Houd er ten slotte rekening mee dat, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, 's middags een dutje doen belet je niet om' s nachts te slapen, en omgekeerd: een kind dat geen dutje heeft gedaan, gaat niet sneller naar bed! Integendeel, het zal prikkelbaar en knorrig zijn en bedtijd zal moeilijker zijn.

Dutje, ja ... maar niet op school!

 • Niets te doen, want terug naar school weigert je peuter een dutje te doen op school. Zijn veranderingen in tempo en omgeving storen hem. Om hem te helpen, stelt u hem gerust door uit te leggen dat hij eenvoudig zijn ogen kan sluiten en rusten, maar dat hij de slaap van zijn kameraden moet respecteren door niet te spreken.
 • In het weekend is het belangrijk dat u dit tempo aanhoudt thuis en dat de rituelen van in slaap vallen op vaste tijden worden gerespecteerd. Maar als uw kind zich echt niet aanpast aan een dutje in de kleuterklas en erg moe lijkt, moet hij misschien even halftijd komen? Bespreek met de leraar en de directeur, je kunt waarschijnlijk de lay-out vinden die het beste bij je kleintje past.

Andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "The Essentials of: 57 tips for it to groeit well from 2 to 4 years", verkocht met het novembernummer van, zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, Dukan-dieet, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.


Video: Rein deed nog even een dutje. Finale. Bloed, Zweet & Tranen (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Ashaad

  I agree, this thought, by the way, falls

 2. Anastasio

  Mijn excuses, maar het benadert me niet.

 3. Conant

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik bied aan om het te bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 4. Keely

  Propertyman goes

 5. Akinokasa

  Sorry, maar deze optie was niet geschikt voor mij. Wat zou dat nog meer kunnen suggereren?Schrijf een bericht