Uw kind 5-11 jaar

Een online servicegebied voor scholing

Een online servicegebied voor scholing


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind de school waar u uw kind kunt registreren, weet de datums van de schoolvakanties of de mijlpalen van zijn jaar van CP ... Antwoorden die u kunt vinden op education.gouv.fr/services-en-ligne, de ruimte die de Nationaal onderwijs stelt ouders ter beschikking.

Vereenvoudig uw procedures en voldoe aan uw informatiebehoeften

  • Met education.gouv.fr/services-en-ligne biedt het nationale onderwijs u een hele reeks online diensten om uw leven met betrekking tot de scholing van uw kinderen te vereenvoudigen.
  • Daar vindt u informatie met betrekking tot de opleiding van uw kind, de school waar u zich moet registreren (aantal studenten, naam van de directeur ...), de datums van het schooljaar, schoolvakanties en vele andere tips om uw administratieve procedures. Van kleuterschool tot middelbare school.
  • education.gouv.fr/services-en-ligne stelt met name een reeks mappen voor om hogescholen en middelbare scholen te vinden, die bepaalde specifieke kenmerken beantwoorden (oriëntatie, instappen ...), evenals informatie over de verschillende oriëntatiepaden en de verhandelt.

Een dienst gewijd aan het CP-jaar

  • De toegang tot de CP markeert een beslissende stap in het leven van een kind. Om beter te begrijpen wat er gebeurt tijdens dit geweldige jaar van leren lezen, vindt u op read-au-cp een van de ruimtes van education.gouv.fr/services-online tips van leraren, ontcijferen getuigenissen van psychologen en ouders in de vorm van video's.

Frédérique Odasso

Artikel bijgewerkt op 13 juli 2015

Deel uw ervaringen en vragen over onze Schoolforum


Video: Online dating oplichting (Oktober 2022).